Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesni

Seniori koji su postali internetske zvijezde: Baba na telefonu, "Koju posluku porati?"...

Screenshot/Igor Kralj/PIXSELL
23.01.2019.
u 12:50

Od bake Slavice bez koje emisije Roberta Knjaza ne bi bile iste, do viralnih hitova poput gospodina koji se pita "Koju posluku porati?", ovo su naši omiljeni likovi koji su postali legende

Kako je posljednjih dana u Hrvatskoj umirovljenik Toni zbog svoje urnebesne izjave o gripi postao veliki hit, odlučili smo prisjetiti se seniora zbog kojih smo umirali od smijeha

U nastavku pogledajte koga smo izabrali pa nam u anketi otkrijte koga se vi najradije sjećate!

Legendarna baka Slavica, pravim imenom Vjekoslava Beštak, postala je viralni hit prije nego što je to uopće bilo moguće. Rođena je 1932., a preminula 2013. godine. Najpoznatija je po svojoj ulozi u Knjazovim emisijama Koledžicom po svijetu i Najveći hrvatski misteriji te urnebesnim izjavama. Izdvojili smo jedan video gdje je pokazala i svoje plesne sposobnosti. 

"Koju posluku porati?"
Ovo je izjava jednog gospodina postala gotovo poštapalica koja se koristi u svakodnevnom razgovoru. Video je u kratkom roku skupio dva milijuna klikova, a danas toliko kanala prenosi taj isti zapis da je teško prebrojiti sve klikove. Originalno je video objavljen 2012. godine. 

Baba Milka kojoj smeta vrućina
Prije četiri godine mnoge korisnike društvenih mreža pošteno je nasmijao video gospođe Milke iz Udbine koja prilično duhovito priča o tome kako joj smeta vrućina. Činjenica da je Milka u tom trenutku kad je video nastao bila zabundana od glave do pete, u kolovozu, nasmijala je mnoge. Prošle zime novinari RTL-a ponovno su je ulovili u Lici, izvještavajući iz zabačenih dijelova i sela, a onda im se požalila kako joj smeta – zima. 

Baba na telefonu 
Još jedan od popularnih videa, za koji se zapravo ne zna tko je glavni lik, osim da je to starija gospođa. Ekipa Radija 101 krajem 80-ih našalila se s ovom bakicom, nazvali su je i šutjeli, a još i danas je ovo legendarni hit. Neko vrijeme, dok je to još bilo popularno, mnogi su kao zvonjavu za mobitel birali ove njene izjave. 

Pogledajte i video s umirovljenikom Tonijem koji nam je otkrio tajne sretnog života, a pričali smo s njim i o ljubavi

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
13:15 23.01.2019.

Dobar clanak, ali baka Milka je car.

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
13:44 23.01.2019.

Najviše volim gledati klipove s bakom Milkom iz Udbine koje snima TVLoki.

Avatar Sokol
Sokol
10:54 24.01.2019.

Radi psovke oduzimam vam koncesiju na 24 sata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije