Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za bolji užitak

Seksualna stručnjakinja ima zanimljive savjete za poboljšanje seksa: ‘Nabavite ogledalo za sobu!'

Shutterstock
03.02.2023.
u 19:30

Stručnjakinja tvrdi da ovi savjeti zaista mogu učiniti vaš seksualni život puno boljim

Stručnjakinja za seks, Sarah Riccio, rekla je da postoje jednostavne stvari koje možete učiniti kako biste imali puno bolji seks, a jedna od njih je jednostavno dodavanje ogledala u vašu spavaću sobu. Naime, stručnjakinja je otkrila svoje najbolje savjete kako začiniti stvari s partnerom, piše Daily Star

Tri horoskopska znaka koji privlače druge kao magnet:

1/6

Kako kaže, ako želite isprobati novu pozu, a vaš se ljubavnik osjeća nervozno, to ne znači uvijek da neće pokušati. No, važno je pozabaviti se osjećajem nelagode ili tjeskobe prije nego što pređete na nešto novo. Prije nego što isprobaju bilo što novo, rekla je da bi ljudi trebali odvojiti dovoljno vremena za rješavanje želja, potreba, strahova i, ako je potrebno, dogovaranje sigurnih riječi.

- Ako oboje istražujete novi položaj po prvi put, nemojte se bojati reći svom partneru kako se osjećate, čak i ako to nije pretjerano pozitivno. Što si više dopustite da budete ranjivi sa svojim partnerom, to će vaša zajednička intimnost biti veća - objasnila je Riccio.

Seks ispred ogledala

Vođenje ljubavi pred ogledalom može učiniti bilo koji položaj romantičnijim jer se parovi mogu diviti sami sebi usred seksa. Ovo također može biti sjajna odskočna daska za ljude koji nisu sasvim spremni isprobati novu pozu, ali ipak žele istražiti seksi, novo osjetilno iskustvo.

Misionarska poza izbliza

Poznat i kao "modificirani misionarski položaj", ovaj položaj dodaje dodatnu dozu romantičnosti na mnogima omiljenu pozu. Naime, započinjete misionarski kao što biste inače činili, ali žena bi trebala omotati noge oko svog partnera kako bi ga privukla još bliže, dok muškarac drži njezinu glavu i uvlači je u erogenu zonu između svog uha i ramena. Ova mala izmjena omogućuje parovima da međusobno čuju i osjete dah i pokrete tijela na nevjerojatno intiman način.

Doggy

Parovi koji nikada nisu isprobali ovaj položaj, mogli bi ga htjeti isprobati. Ne postoji jedan pravi način da to učinite, što bi vam moglo biti olakšavajuće ako ste početnik. Romantični dio ove poze je da muškarac može istražiti tijelo svoje partnerice iz novog, uzbudljivog kuta. Mogu trljati njezina leđa, pružiti partnerici stimulaciju klitorisa, šaptati joj slatke riječi na uho, ljubiti ju u potiljak – mogućnosti su beskrajno intimne.

- Ako se vaš partner protivi ideji istraživanja novih seksualnih položaja, važno je da se ne ljutite ili frustrirate zbog njega. Poticanje problema ili pokušaj uvjeravanja također nije dobra ideja i vjerojatno će samo potaknuti osjećaje nesigurnosti, neadekvatnosti i ogorčenosti - upozorila je stručnjakinja.

Tvrdi da biste umjesto toga trebali poslušati svog partnera, potvrditi njegove osjećaje i uvjeriti ga da želite istraživati ​​intimnost samo na način da se on osjeća ugodno. Dodaje i da možete partneru također predložiti da ponovno razgovarate o tome nakon što ste više zajedno istraživali i uspostavili učinkovite načine rješavanja želja, potreba i strahova.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije