Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni problemi

'Seksam se sa susjedom tinejdžerom. Ovo je dobra promjena nakon muža koji samo sjedi na trosjedu'

Shutterstock
14.08.2021.
u 08:00

Ona i muž vjenčali su se kada je imala samo 21 godinu, a sada ima 37, dok njezin muž ima 39 godina. Imaju i dvije kćeri od 19 i 17 godina. Ipak, u posljednje vrijeme je pronašla novu zanimaciju i vara muža s mlađim susjedom

Iako je u braku dugi niz godina, nije zadovoljna. Sada se upustila u seksualne odnose sa svojim susjedom tinejdžerom, a ne zna što da napravi pa je za savjet pitala savjetnicu portala The Sun, Deidre.

Kaže kako je njezin muž odličan otac, ali s obzirom na to da im u zadnje vrijeme kćerke ne provode puno vremena doma, osjeća se kao da je zaglavila sa svojim mužem. 

"Ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi raditi ništa u društvu drugih ljudi. Nikada me ne vodi nigdje. Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda ne može gledati sport na televiziji." 

5 stvari koje žene rade kada znaju da će se seksati

1/7

Osim toga, ni seksualan život im nije dobar. Seksaju se samo jednom u dva tjedna i to subotom, a kada je gotov jednostavno zaspi pored nje. 

Nedavno se pored njih doselila nova obitelj koja ima sina od 19 godina koji izgleda jako dobro. 

"Dečko ima lijepo tijelo i podsjeća me na mojeg muža kada je bio mlađi. Jednog je dana ostao zaključan izvan svoje kuće i pitao me može li se otuširati kod mene, na što sam pristala. Donijela sam mu ručnik, a on je stajao gol ispred tuš kabine. Okrenuo se prema meni i poljubila sam ga." 

Foto: Shutterstock

Priznao joj je kako mu se sviđala od prvog dana i vrlo brzo su završili u krevetu. Otada se svaki dan viđaju. Muž joj radi do kasno, a kćerke joj nisu doma. Kaže kako je sretna, ali ne zna što da dalje napravi.

Deidre joj rekla: "Ako se ovo nastavi, ne postoji sretan kraj. Možete li zamisliti što će vaše kćerke reći ili vaš muž? Brak pun strasti i ljubavi se ne događa sam od sebe, za njega se treba potruditi. 

- Prekinite s aferom. Recite mužu da ste nesretni i poradite na vašem odnosu - dodala je Deidre.

Par se nije dao smesti i predao se strastima na balkonu hotela na Žnjanu

 

 

Ključne riječi

Komentara 40

BH
Bunjevac=Hrvat
21:30 24.09.2019.

Ovakvi članci predstavljaju novinarsko smeće.

TE
Testera
07:50 25.09.2019.

Odlično, svi sretni. Muž sad može gledati sport na miru, ona je konačno počela uživati a mladić rekreativno lupa gospođu.

DU
Deleted user
23:35 24.09.2019.

Ta Daidre ima sve nekakve priče i pričice s razine jeftinih pornića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije