Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Samo sam njom muškarac'

'Seksam se sa šeficom koja je u braku i duplo starija od mene; ne želim da me ostavi'

Shutterstock
10.03.2021.
u 20:44

Želim joj pokazati da s njom mislim ozbiljno, jer samo se s njom osjećam kao muškarac, kaže mladić iako zna da ona neće ostaviti supruga

Zaljubljen sam u svoju šeficu. Seks je nevjerojatan i zbog nje mi je život odličan.. Udana je i dvostruko starija od mene, ali svejedno ne želim da ta veza završi. Radimo za istu zaštitarsku tvrtku i 'pao' sam na nju prvi put kad sam je vidio, napisao je anonimni mladić psihoterapeutkinji i stručnjakinji za seks i veze Deidre Sanders. 

Odmah je, kaže, shvatio da je puno starija od njega, ali možda ga je baš to i privuklo...

- Njoj je 49, a meni 25 godina, ali uvijek su me privlačile starije žene. Radio sam tek nekoliko tjedana kad sam primijetio da mi se smiješka pa sam riskirao i pozvao je na piće nakon posla. Bio sam gotovo siguran da će pristati i, očito sam bio u pravu - kaže mladić.

Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi naprave – ovo!

1/5

Sjedili su, priča, rame uz rame za šankom kad je ona svoju ruku 'slučajno' naslonila na njegovu nogu. Dvije noći kasnije rezervirao im je sobu, a seks je bio najbolji koji je ikad imao. Sad se viđaju već osam mjeseci, ali ne shvaća što ona vidi u njemu.

- Bojim se da će ona prekinuti jer stalno propitkuje to što imamo. Želim joj pokazati da s njom mislim ozbiljno, jer samo se s njom osjećam kao muškarac - rekao je, a iako zna da ona neće ostaviti supruga, sretan je što mu je ušla u život.

- Znači nije vam problem ako ona ostane s mužem i s vama se viđa samo kad njoj to odgovara? Možda vam je zato tako dobro: jer odabirom žene koja je puno starija i koja već zna što želi štitite sebe od toga da nekom date sve - odgovorila mu je Deidre u svojoj kolumni za The Sun, a savjetuje mu i da tome vodi li igdje takva veza ili je unaprijed osuđena na propast i skupa su samo da se zabave. 

Procvjetalo je jedno od najljepših stabala u Zagrebu: Magnolija na Tomislavcu najavila je proljeće!

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

MA
Magistrica
06:40 11.03.2021.

Jos jedan bolesni clanak ...tone Vecernji sve dublje i dublje

RO
roland
23:42 10.03.2021.

Kad će priča da se seksa s punicom?

Avatar drug Joža
drug Joža
22:08 10.03.2021.

Eee to je ono na kraju ugovora o radu : "i ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovoditelja"... - sad mi je jasnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije