Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije im ugodno

Seks na prvom spoju? Polovina muškaraca reći će: 'Ne, hvala'

ashley cole, date, spoj, auto (1)
PIXSELL
19.11.2012.
u 12:18

Nije istina da muškarci, čim upoznaju novu djevojku, žele je odvući u krevet...

Čini se da su stari stereotipi o muškarcima prevladani i kako je situacija čak i obrnuta, pa žene danas češće i lakše ulaze u seksualne odnose već na prvom spoju. Čak 61 posto žena nema ništa protiv da se stvar "malo ubrza" na početku. No čak 50 posto muškaraca odustalo bi od veze ako im djevojka na prvom spoju ponudi seks, pokazala je nedavno provedena anketa portala za on-line spojeve Parship. Oni su izjavili da ne samo da ne bi prihvatili ponudu već da bi im takva osoba bila odbojna za daljnju komunikaciju i druženje. S druge strane, tek bi se 39 posto žena uvrijedilo i zauvijek otišlo. 

I žene i muškarce jako nervira kad se potencijalni partner na prvom sastanku pojavi neuredan. Jednako može smetati ako otkriju da se osoba s kojom su se upoznali putem interneta lažno predstavila. No nije sve u izgledu kako bi se iz ovoga moglo zaključiti, a to potvrđuje i samo četiri posto ispitanika koji kažu da je fizički izgled presudan za daljnji razvoj odnosa. Ono što ljudi traže u partnerima je iskrenost, vjernost i smisao za humor, piše Daily Mail.

Komentara 2

IM
Immanuell
09:50 20.11.2012.

Ovo je dosta uopćeno, nije to samo trend današnjice, nije ni prije svatko htio odmah.... Danas je to dosta škakljivo, nikad ne znaš s kim si, nosi li kakvu bolest, kakvih je namjera.... Ma danas je općenito vrijeme skroz us.ano po tom pitanju....

Avatar flegmatik
flegmatik
09:21 22.11.2012.

Polovina ce reci "ne hvala", a ostala polovina ce leci, a potom ici drugim putem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije