Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVIJEŠTENI ŠOPING

Scarlett Johansson i Mango dizajniraju za Haiti

Scarlett Johannson
Pixsell
03.02.2010.
u 12:54

Na torbici je uz poruku "Pomažem ljudima iz Haitija" i glumičin potpis na antiknom zemljovidu. Prodavat će se od ožujka diljem svijeta po cijeni od 16,90 funti.

Ako postoji slavna osoba koja je odlučila zaplivati dizajnerskim vodama, a na koju biste trebali obratiti pozornost, onda je to Scarlett Johansson koja je upravo izbacila na tržište torbicu za Mango, ali jedina joj je namjera pomoći stradalima u Haitiju.

- Oduševljena sam što mogu surađivati s Mangom kako bih promovirala osviješetni konzumerizam, kao i pomoći ljudima koji su stradali u Haitiju. Kupnjom ove torbice pomaže im se u onim najosnovnijim potrepštinama za život poput pitke vode – izjavila je Johansson.

Na torbici je uz poruku "Pomažem ljudima iz Haitija" i glumičin potpis na antiknom zemljovidu. Prodavat će se od ožujka diljem svijeta po cijeni od 16,90 funti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije