Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasila im je život

Samu sebe odvela Uberom doma jer vozač nije bio u stanju - zaspao je!

Tejaswini Divya Naik
03.03.2020.
u 12:30

Jedna žena iz Indije bila je prisiljena samu sebe odvesti kući nakon što je njezin vozač Ubera zaspao.

Tejaswini Divya Naik (28) vraćala se kući iz grada Pune u Mumbai. Nazvala je Uber koji je stigao oko 13 sati, a činilo se kako je sve uredu, prenosi LADBible.com. Ipak, nakon nekog vremena postalo joj je jasno da njezin vozač nije u stanju voziti. Primijetila je da mu glava pada i da je često 'protrese' prisiljavajući sam sebe da ostane budan. Na kraju više nije mogao izdržati, izgubio je kontrolu nad vozilom i skoro udario u automobil.

Foto: Tejaswini Divya Naik

Žena je brzo uspjela probuditi vozača i nagovoriti ga da ona preuzme mjesto za volanom kako bi na odredištu oboje stigli bez težih ozljeda. "Prije nego smo stigli na autocestu primijetila sam da mu se spava. Pokušavao je ostati budan, ali nije mu baš uspjevalo. Razgovarala sam s na telefon s ocem, kolegama i bliskom prijateljicom. Bila sam taman usred trećeg poziva kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i otišao u lijevo te skoro udario u drugi automobil. Samo sam vidjela kako mu je glava potpuno pala."

Znaju li građani pravila vožnje na rotoru? Pogledajte video:

Foto: Tejaswini Divya Naik

"Ostala sam mirna tijekom cijele situacije jer nisam htjela da prijateljica na telefonu počne paničariti. Rekla sam joj da ću je nazvati kad stignem kući. Pitala sam vozača jel mu se spava, a to ga je probudilo. Idućih pet minuta uvjeravala sam ga da stanemo sa strane i da ja preuzmem vozilo, znala sam da je to trenutno jedini način da stignem kući bez problema."

Vožnju, naravno, nije platila, ali je stigla kući zdrava. Odmah je kontaktirala Uber putem Twittera i Instagrama, a oni su se javili idućeg dana, ispričali su se i rekli da obavijesti policiju o svemu jer mora ispuniti obrazac o nesreći. Tejaswini je jedino bitno da je sebi i vozaču spasila život i da nije bilo težih posljedica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije