Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Samo najbolje za naše najdraže - savjeti za zdravlje djece

Imunosal
Foto: Promo
15.10.2018.
u 09:11

Vesele nas i iznenađuju svojim pametnim dosjetkama i najnovijim postignućima, ali isto tako i brinemo kada su bolesni i kada, na primjer, odbijaju hranu.

Djeca su mali ljudi kod kojih se sve događa puno intenzivnije i brže nego kod odraslih. Uz rast i razvoj kognitivnih funkcija tu je i razvoj ličnosti, a sve to prate roditelji i naravno pedijatar kako bi sve bilo u najboljem redu.

Nisam gladan“ i zdravlje djece

Najvažnije za zdrav rast i razvoj djece je zdrava i uravnotežena prehrana, redovita fizička aktivnost i česti boravak na svježem zraku. Mali izbirljivci ponekad odbijaju hranu iz samo njima znanih razloga, pa je zdrava i uravnotežena prehrana ponekad nedosanjani san roditelja.

Problem smanjenog apetita čest je kod djece i zabrinjava roditelje. Pomoć možete potražiti u ljekarnama u obliku A-petit tekućeg dodatka prehrani. A-petit je dio hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval. Proizvod uravnoteženog i optimalnog sastava u dnevnoj dozi sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakta korijena maslačka za poboljšanje teka, ekstrakta islandskog lišaja, cinka i vitamina B skupine.

Imunitet i kako zaštiti najmlađe

Jedan od najčešćih problema roditelja male djece su česte bolesti, čak i po 10 puta godišnje. Imunitet djece je drukčiji nego imunitet odrasle osobe. Kao i svi drugi sustavi u tijelu, imunološki sustav djeteta razvija se, nadograđuje i raste skupa sa s djetetom. Kod čestih prehlada i viroza, iscrpljujućih za dijete - potražite u ljekarni kvalitetni preparat za imunitet.

Vitamin C i cink uz vitamine B skupine igraju značajnu ulogu u normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te su jedni od najpopularnijih sastojaka u preparatima za djecu. Jedan od najpoznatijih je Imunosal tekući dodatak prehrani. Riječ je proizvodu odličnog okusa koji u svom sastavu sadrži kvalitetni beta-(1,3/1,6)-D-glukan izoliran iz kvasca, vitamine i cink, a pogodan je za predškolsku i školsku djecu. Tu su također i Imunosal pastile sa simpatičnim profesorom Baltazarom i odlične Imunosal šumeće tablete pogodne za djecu od 6 godina.

Željezo s matičnom mliječi

Nedostatak teka i česte infekcije mogu biti signal pedijatru da provjeri krvnu sliku i stanje željeza u organizmu. Naime, kod brzog rasta, ali i čestih infekcija potrebe za željezom su veće i zalihe se lako iscrpljuju. Ferosal Plus tekući je dodatak prehrani za nadopunu željeza iz Pharmoval linije koji sadrži željezo u obliku željezovog bisglicinata. Riječ je o obliku željeza koji se dobro apsorbira, ali i ne pada teško na probavni sustav. Osim željeza proizvod sadrži i vrlo vrijednu matičnu mliječ te vitamin C za bolju apsorpciju i normalno funkcioniranje imunološkog sustava.

A što s nadraženim grlom?

Teško je proći zimu bez ponekog začepljenog nosa i bolnog grla. Za pomoć kod suhog i nadraženog grla tu je provjereni Islandski lišaj Plus, tekući pripravak koji sadrži ekstrakt islandskog lišaja, vitamin C i beta-(1,3/1,6)-D-glukan.

Svi Pharmoval proizvodi napravljeni su u skladu sa potrebama i dozama posebno prilagođenim najmlađima. Pharmoval proizvode provjerene kvalitete, osmišljene i proizvedene u Hrvatskoj, potražite u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama ili na internet trgovini drogerija.hr.

Više o proizvodima na stranicama www.pharmoval.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije