Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno je

Samo dva prirodna sastojka potrebna su za savršeno čišćenje grill tave

shutterstock
21.08.2020.
u 09:30

Postoji nekoliko sastojaka koji u kombinaciji tvore učinkovito sredstvo za čišćenje.

Za brzo pečenje mesa najlakše je koristiti grill tavu, ali njezino čišćenje kasnije zna biti prava muka. Od zapečenog ulja pa sve do ostataka hrane, grill tava može postati jako prljava. No, umjesto dugotrajnog ribanja, postoji sasvim jednostavan način za njezino čišćenje. Jedan muškarac na svom TikTok profilu pokazao je kako on čisti grill tavu uz samo dva sastojka - luk i ulje od kanole, odnosno od uljane repice. 

Sve što trebate napraviti je uzeti polovicu luka te otvorenom stranom namočiti u ulje kanole. Zatim u luk stavite vilicu te otvorenom i nauljenom stranom očistite tavu, dok je još topla. 

Dok je većina korisnika bila oduševljena, drugi su davali svoje ideje za čišćenje tave. Tako je jedna korisnica otkrila da polovica krumpira i sol djeluje jednako učinkovito kao i luk i ulje kanole, dok je jedan korisnik otkrio da su i druga ulja sasvim učinkovita, odnosno da ne mora biti samo ulje kanole.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije