Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo pet sastojaka

Sami napravite sredstvo za čišćenje svih površina: 'Više ga nikad nećete morati kupiti!'

shutterstock
01.06.2021.
u 07:00

Šalicu vode pomiješajte sa šalicom bijelog octa, jednom (jušnom) žlicom deterdženta za perilicu posuđa, tri kapi ulja od klinčića i 10-ak kapi esencijalnog ulja po izboru

Vlasnica tvrtke za čišćenje 'Clean Freak Cleaning' i mama dvoje djece Liesl Elizabeth često na TikToku dijeli savjete za vođenje i čišćenje kućanstva, a nedavno je podijelila video s jednostavnim receptom za DIY sredstvo za čišćenje koje, kako kaže, skida sve mrlje sa svih površina!

-  Možete ga stvarno koristiti bilo gdje, od spavaće sobe, do kupaonice - rekla je Elizabeth i dodala da onaj tko ga isproba, više nikada ne kupuje komercijalne proizvode za čišćenje iz trgovine... 

@cleanfreak_cleaningco

Try this you'll never go back! ##cleantok ##fyp ##cleanhack ##viral

♬ Steven Universe - L.Dre

DIY sprej za čišćenje recept:

Šalicu vode pomiješajte sa šalicom bijelog octa, jednom (jušnom) žlicom deterdženta za perilicu posuđa i tri kapi ulja od klinčića. Tekućinu ulijte u praznu bočicu s raspršivačem i dobro protresite prije upotrebe.

- Bijeli ocat sadrži octenu kiselinu koja je snažni dezinficijens i ubija većinu bakterija - objasnila je, a zahvaljujući octu, kaže, ona godinama nije koristila izbjeljivač.

Priuštite si nezaboravan produženi vikend od 3.6 do 6.6.2021 i krenite u avanture Divljeg zapada u Fun Parku Biograd!

1/4

Budući da nitko ne želi da mu dom ima miris po octu, Elizabet savjetuje da se tekućini doda i 10-ak kapi esencijalnog ulja po izboru.

- Ja sam sebi na primjer jednu bocu napravila s uljem naranče jer se dobro slaže s mirisom klinčića, a drugu s lavandom - rekla je.

Ovaj je njen video pregledan skoro 500.000 puta, a mnogi koji su isprobali recept potvrdili su da je DIY sredstvo bolje od bilo kojeg kupovnog. 

- Sličan sam recept pronašla još prije godinu dana - piše jedna korisnica i kaže da od tada sredstvo za čišćenje nije kupila u trgovini, prenosi The Sun.

Slijedite ove korake za čistu i mirišljavu kupaonicu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije