Vježbajte svaki dan

S ovom vježbom 'isklesat' ćete figuru u samo mjesec dana

Daska položaj
Foto: ordinacija.hr
06.02.2015.
u 10:58

Naizgled je riječ o jednostavnoj vježbi, no nakon svega nekoliko sekundi, osjetit ćete koliko ste se prevarili ako ste to pomislili.

Riječ je o vrsti izdržaja u položaju za sklek koji dubinski tretira i upreže mišiće.

Ovom vježbom možete otopiti naslage oko trbuha, učvrstiti mišiće trupa (trbuh i donji dio leđa), ali jednako tako utjecati na stražnjicu, noge, ramena i ruke. Sve u jednoj vježbi!

Ordinacija.hr donosi izazov daske, tzv. plank izazov koji uključuje samo jednu vježbu - nezaobilaznu u svakom treningu mršavljenja.

Počnite u standardnoj poziciji daske - kao da izvodite sklek. Oslonite se na podlaktice, ispružite noge i oslonite se na nožne prste. Gornji dio tijela mora predstavljati ravnu liniju i pazite da vam kukovi i stražnjica ne propadnu ili, pak, ne odu previsoko u zrak.

Stisnite SVE mišiće i tako kontrolirajte svoj izdržaj. Naizgled je riječ o jednostavnoj vježbi, no nakon svega nekoliko sekundi, osjetit ćete koliko ste se prevarili ako ste to pomislili.

Foto: ordinacija.hr

Svakog dana odvojite malo vremena i nakon mjesec dana se divite svojoj novoj liniji.

Koliko biste trebali "izdržati" prvi, a koliko svaki sljedeći dan pogledajte na portalu Ordinacija.hr

>>5 načina kako izgubiti 5 kilograma, a da ne 'maknete prstom'

>>Grickajte ovo i istopit ćete masne naslage s trbuha i nogu

Komentara 1

RI
RI813
12:30 06.02.2015.

kako oni koi imaju 90 kg ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije