Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dohvat ruke

9 sastojaka iz svake kuhinje koji pomažu da se riješite mitesera

žena čisti mitesere
Foto: Thinkstock
20.02.2014.
u 10:06

Idete u kozmetički salon da biste se riješili mitesera? Možda to više neće biti potrebno. Posegnite za ovim sastojcima iz vaše kuhinje i riješite se tih crnih "kapica"

Miteseri su čest problem mnogih žena. Možete plaćati skupe tretmane u kozmetičkim salonima kako biste se ih oslobodili, a možete ih se riješiti i uz pomoć ovih lako dostupnih kuhinjskih sastojaka. Zašto trošiti novac na kozmetičke salone?

1. Limun

Limun je prirodni izbjeljivač koji djeluje kao sastojak za čišćenje. Možete koristiti limun kao prirodni izbjeljivač ili piling za uklanjanje mitesera. Očistite zahvaćena područja limunovim sokom. Dodajte u limunov sok i ostale sastojke kao što su med, šećer ili jaje.

2. Jaje

Jaje je još jedan kuhinjski sastojak koji se može koristiti za uklanjanje mitesera. Možete koristiti bjelanjak s medom ili limunovim sokom kako biste pripremili domaće maske za lice.

3. Med

Med se može koristiti za liječenje mnogih kožnih problema, uključujući i mitesere. Masirajte lice medom. Med ima antibakterijska svojstva i čisti začepljene pore kože.

4. Korijander i kurkuma

Pomiješajte sjemenke korijandera s prahom kurkume. Dodajte nekoliko kapi meda i mlijeka. Nanesite masku na lice kako biste uklonili tvrdokorne mitesere bez istiskivanja.

5. Soda bikarbona

Ovo je jedan kuhinjski sastojak koji se može koristiti za njegu kože i kose. Lagano masirajte nos sodom bikarbonom koja će vam pomoći da se oslobodite mitesera.

6. Banana

Možete nos masirati i pireom od banane ili korom kako biste se oslobodili mitesera.

7. Zobena kaša

Zob se koristi kao prirodni piling koji može ljuštiti i očistiti kožu. Dakle, možete masirati nos zobenom kašom da se oslobodite mitesera.

8. Šećer

Granule šećera su također izvrstan piling koji uklanja mitesere s vaše kože.

9. Sol

Pomiješajte sol s limunovim sokom i primijenite na zahvaćena područja. Masirajte 5 minuta i ostavite 10 minuta. Isperite hladnom vodom kako biste dobili čistu kožu.

>>Kako se riješiti mitesera - zauvijek?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije