Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi pod plahtama

'S drugim muškarcem se seksala na našem kuhinjskom šanku, a sa mnom samo u krevetu'

Shutterstock
25.09.2019.
u 22:59

Dok nisu bili zajedno, ona je uživala u divljem seksu s drugim, dok je njihov seksualni život dosadan

Oboje imaju 25 godina i u jednom su trenutku prekinuli svoju vezu jer im je seksualni život bio dosadan. Ubrzo su shvatili da se vole pa su se pomirili. U međuvremenu je njegova cura imala divlji seks s drugim muškarcem, a brine se zašto nije takva i s njime. Za savjet je pitao terapeutkinju Deidre s portala The Sun.

Foto: Shutterstock

"U periodu dok nismo bili zajedno, moja se cura viđala s drugim muškarcem. Pitao sam je jesu li se seksali i u našem domu i priznala je da jesu i to na našem kuhinjskom šanku, a sa mnom se seksa samo u krevetu."

Povrijeđen je jer se oko njega ne trudi u seksu, a za savjet je pitao Deidre.

Deidre mu je savjetovala: "Ostavite stvari u prošlost. Niste bili zajedno kada se viđala s drugim muškarcem. Često smo nježniji s nekime tko nam je životni partner, nego s nekime tko nam služi samo za flert. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije