Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni problemi

'Roditelji su protiv moje veze sa starijom ženom i žele da pronađem neku drugu curu'

Getty Images
26.09.2019.
u 20:16

U vezi je sa ženom koja je starija od njega 12 godina i ima sina i kćer, a njegovi roditelji ne odobravaju vezu

On ima 30, a njegova cura 42 godine. Vole se i imaju odličan seksualni život. Ipak, s obzirom na razliku u godinama i to da ona ima dvoje djece njegovi roditelji je nikako ne prihvaćaju. Ne zna što da napravi pa je za savjet pitao terapeutkinju Deidre s portala The Sun.

Foto: Getty Images

"Moja mama kaže da se ne bih trebao upuštati u vezu s nekime tko ima 'prtljagu'. Kaže kako će ta veza biti jako teška i kako bih mogao imati probleme, a želi da nađem nekoga tko je slobodan, bez djece." 

Voli tu ženu i zbližio se s njezinom djecom, ali ne želi se udaljiti od svoje obitelji pa ne zna kako treba postupiti. 

Deidre mu je odgovorila: "Odrastao ste čovjek i roditelji se ne bi trebali miješati u vaš ljubavni život s partnericom. Svjesni ste u što ste se upustili i znate da nećete imati lagodan život s ovom djevojkom. Ako se volite, i želite biti s njom, samo zajedno možete održati vašu vezu. Recite svoju odluku roditeljima bez imalo straha i isprike i oni bi trebali prihvatiti vaš odabir."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije