Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roditeljstvo

Roditelji se svakodnevno susreću s izazovima i troškovima, a oni su pronašli rješenje: Evo kako možete osigurati tricikl za svog mališana

Bipa
Foto: Envato Elements
1/3
08.04.2024.
u 09:25

Roditeljstvo. Mnogi će reći najljepši “posao” na svijetu, ali i posao koji donosi svakodnevne izazove. Mališani diktiraju naše rasporede, prilagođavamo se njihovim željama i potrebama, a sve kako bismo prve godine njihovih života učinili posebnima, kako bismo im pružili potrebnu brigu i njegu te ih u konačnici izveli na pravi put. No roditeljstvo je mnogo više od samog odgoja djeteta, to i niz zadataka, procesa, ali i brojnih pravila koja stvaramo za sebe, ali i za svoje mališane.

Svakodnevno, roditelji se susreću s brojnim odgovornostima, a jedna od tih odgovornosti je osiguravanje osnovnih potrepština koji su potrebni djetetu, kao što su hrana, odjeća i pelene. Kao što svaki roditelj može potvrditi, troškovi pelena mogu biti značajan teret za obiteljski proračun.

Na godišnjoj razini iz kućnog budžeta roditelji za pelene trebaju izdvojiti i do 1500 eura godišnje. No koliko zapravo mališanima pelena dnevno treba?

U prosjeku, novorođenčad treba oko osam do dvanaest pelena dnevno. No svako je dojenče drugačije pa ćete usput morati naučiti kako predvidjeti koliko će vaše novorođenče trebati presvlačiti.

Veličine pelena temelje se na težini umjesto na dobi. Svaka beba raste svojim tempom tako da je gotovo nemoguće predvidjeti koje će joj veličine trebati u dobi od 3 mjeseca, 18 mjeseci itd. Potrebe za pelenama mijenjaju se kako bebe rastu. Vaše će dijete trebati najviše pelena u razdoblju od prvih nekoliko mjeseci života, dok se količina smanjuje kako djeca rastu.

Kako odabrati prave pelene?

Pitanje je ovo s kojim se susreću brojni roditelji stoga je važno da pažnju obratimo na ovih nekoliko detalja:

  • dobro upijanje pelena

  • mekoća i prozračnost pelena

  • rastezljivost pelena

  • veličina ili težina mališana

Foto: Pampers

Saveznik za roditelje i mališane

Svjesni briga s kojima se susreću roditelji, poput visokih troškova higijenskih potrepština za bebe, u Bipi su u svojim poslovnicama pripremili pogodnost za vjerne kupce koji kupuju Pampers proizvode. Naime, svi roditelji za kupnju Pampers proizvoda za bebe do 10. travnja ostvaruju pravo na gratis tricikl.

Foto: BIPA

Kako do gratis tricikla?

  • Do 10. travnja 2024. u BIPI kupujte Pampers proizvode za bebe

  • Pri svakoj kupnji skenirajte svoju BIPO klub karticu koja je aktivirana unutar BIPACard ili BCdigital kartice

  • Na dnu računa pronađite iznos kupnje Pampers proizvoda za bebe

  • Kada potrošite 90 eura na Pampers proizvode za bebe, imate pravo na GRATIS tricikl

  • Kupnju ne morate ostvariti odjednom, već kada dosegnete iznos od 90 eura, s tim računom se prijavljujete za osvajanje gratis tricikla, najkasnije do 17. travnja 2024.

  • Račun na kojem je dosegnut potreban iznos, pošaljite s brojem BIPO klub kartice na: bipoklub@bipa.hr

  • Nakon potvrde ispunjenja uvjeta, preostaje vam izabrati broj tricikla i BIPA poslovnicu u kojoj ćete preuzeti poklon

  • Gratis tricikl možete preuzeti do 15. svibnja 2024., a o točnom terminu bit ćete obaviješteni putem e-maila

Sadržaj nastao u suradnji s Bipom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije