Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna tko joj je majka

Roditelji je cijeli život lagali: 'Moja životna priča toliko je bizarna da bi se mogao snimiti film’

TikTok
05.03.2021.
u 13:30

Prvo je ispričala da je sa 18 godina saznala kako je posvojena, a nakon toga priča postaje sve bizarnija.

Na TikTok mreži pokrenut je novi izazov u kojem korisnici trebaju ukratko ispričati zašto bi se baš o njima trebao snimiti dokumentarni film, a najgledanije objave koje su izazvale pravi šok kod gledatelja objavila je djevojka imena Ayesha. 

Kako kaže, cijeli njezin život je potpuna laž, a nakon što je saznala razne priče o sebi i svom porijeklu, više ni sama ne zna što je istina, a što ne. Prvo je ispričala da je sa 18 godina saznala kako je posvojena, a nakon toga priča postaje sve bizarnija.

Njezin otac natjerao je majku i sestru da čuvaju tu tajnu od nje, ali onda se ispostavilo da joj ta žena uopće nije ona koja ju je posvojila - bila je to, naime, tatina bivša žena, a ujedno i rođakinja od koje se razveo i nije joj dozvolio da bude s kćerkicom u kontaktu. Toliko je to odbijao da je pobjegao na Maltu kako ga ne bi mogla pronaći socijalna služba. S obzirom na to da su se otac i bivša žena, njezina posvojiteljica, rastali dok je Ayesha bila jako mala, mogao ju je uvjeriti kako je njegova nova partnerica njezina majka.

@ayeshadav

#stitch with @beckysouthworth there is literally SO much more to this but enjoy 🤣🤣🤣🤣

♬ Streets - Doja Cat

"Zatim sam saznala da je tata lagao sve o sebi - o poslu, o djetinjstvu... Isto tako, kada sam ga pitala za svoj rodni list, odbio mi ga je dati, baš kao i dokumente za posvajanje za koje je rekao da ih je uništio, što nije bila istina." 

@ayeshadav

Reply to @zeeboygrindz part 2 :) will post more vids about everything if anyones even interested hahaaha #fyp

♬ original sound - aysh

Šokirana i zgrožena svime što je saznala, Ayesha je odlučila potražiti biološke roditelje, ali i ženu koja ju je posvojila. Kontaktirala je socijalnu radnicu koja je pronašla biološku majku, ali za biološkog oca se ne zna tko je - postoje tri potencijalna muškarca čija su imena navedena u dokumentima. Posvojiteljicu također još uvijek nije uspjela pronaći.

Ljudi nisu mogli sakriti koliko ih je njezina priča šokirala, a mnogi su rekli i da im je jako žao što je morala prolaziti kroz sve to. Bilo je i onih koji su posumnjali da je Ayesha zapravo oteta, no ona na to nije odgovorila.

Neželjeni savjeti, posramljivanje, pritisak... Ovo su najveći problemi s kojima se susreću novi roditelji:

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije