Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
It djevojka

Rita Ora: Kanye West moj je modni idol iako mi on to ne vjeruje

rita ora
Foto: Asos Magazine
1/4
29.07.2012.
u 00:01

Iako je neprestano posuđivala sestrinu odjeću, Rita Ora s vremenom je izgradila svoj stil (Gwen Stefani neminovno je utjecala na nju) koji diljem svijeta njezini obožavatelji kopiraju

Rita Ora može biti ponosna na sebe s obzirom na to da su njezini singlovi jedni od najprodavanijih na svijetu, no o njezinu modnom stilu govori se jednako mnogo kao i o njezinoj karijeri.

Prepoznatljiva je po kombiniranju različitih uzoraka istodobno, hrabro nosi \"dupli traper\", a obožava majice s crtanim likovima, kao i predimenzionirani nakit, a sve to ne može proći bez njezinih plavih uvojaka i crvenog MAC-ova ruža u nijansi Lady Danger. A koliko je utjecala na svoje obožavatelje, pokazuje i to da su njezin modni izričaj počeli svi kopirati.

Ovog je mjeseca pjevačica podrijetlom s Kosova snimila je naslovnicu i editorijal za mjesečni časopis high-street brenda Asosa te dala svima modnu lekciju kako imati svoj stil bez luksuznih \"krpica\". A pritom je otkrila i ponešto o svom ekstravagantnom stilu, tko joj je modni uzor te od koga je \"krala\" odjeću.

- Za mene je moda poput umjetnosti. Obožavam kako odjeća može promijeniti tvoje raspoloženje. Voljela bih biti ženska verzija Kanyea Westa. On je moj moj uzor, ali mi on to ne vjeruje. On je tako cool - priznala je Rita.

No odrastajući, 21-godišnja Rita uz sebe je imala \"realniju\" modnu ikonu - sestru, koja sad radi kao dio Ritina tima, no ne samo da joj je bila uzor nego su i \"dijelile\" ormar, barem iz Ritine perspektive:
- Sestra sa mnom radi svaki dan i ona je šefica. No dok smo odrastale, stalno sam posuđivala njezinu odjeću. Mrzila je to i uvijek se ljutila na mene zbog toga. Jedanput sam uzela njezine bijele traperice i uništila ih, no nakon toga više nikad nisam smjela posuditi njezinu odjeću.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
07:01 31.07.2012.

????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije