Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepe ruke

Riješite se mlitavih ruku i jednostavno ih oblikujte pomoću ovih vježbi

vježbanje
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
08.04.2014.
u 13:25

Ove vježbe povećavaju kardio kondiciju i poboljšavaju ravnotežu. Jedna minuta rada s ovim utezima ima učinke kao 350 metara sprinta.

Vježbe sa specijalnim utezima s drškom omogućavaju ostvarivanje rezultata trosatnog treninga za samo pola sata!

Zahvaljujući ovim utezima, aktiviraju se sve mišićne grupe i povećava se fleksibilnost, bez vidljivog povećanja mišićne mase. Ove vježbe povećavaju kardio kondiciju i poboljšavaju ravnotežu. Jedna minuta rada s ovim utezima ima učinke kao 350 metara sprinta.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsel

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Provlačenje utega: U stojećem položaju razmaknite noge u širini ramena, stopala okrenite na vanjsku stranu pod kutem od 45 stupnjeva i postavite uteg između njih. Savinite koljena, povucite bokove unazad, podignite prsa i zadržite pogled prema gore. Uhvatite uteg u jednu ruku, provucite ga između peta i uspravite se.

Prebacivanje utega: U stojećem položaju noge razmaknite nešto više nego što je širina ramena. Stopala su okrenuta prema van pod kutem od 45 stupnjeva. Podignite uteg do visine prsiju, a onda savinite noge u koljenima i prebacite uteg preko glave. Ponovite vježbu.

Čučanj: Stopala su razmaknuta u širini ramena i izbačena pod kutem od 45 stupnjeva, a ruke ispružene ispred tijela zbog ravnoteže. Savinite koljena, gurnite bokove unazad (koliko možete) i vodite računa o tome da koljena budu iznad nožnih prstiju. Zadržite se sekundu ili dvije u tom položaju, a onda se odgurnite petama i vratite se u stojeći položaj.

>>Postići savršeno zategnute ruke nikad nije bilo lakše

>>Želite noge dovesti do top forme? Donosimo najbolji način kako da to postignete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije