Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mozgalica

Rekord je 5 sekundi: Možete li brže pronaći šalicu bez tekućine?

Gergely Dudás
11.08.2022.
u 07:00

Ako uspijete u tom vremenu pronaći rješenje, imate nevjerojatne moći zapažanja

Zanimljiva mozgalica izaziva igrače da u moru šalica pronađu onu koja ne sadržava nikakvu tekućinu. Rekord koji trebate pobijediti jest pet sekundi, a ako uspijete u tom vremenu pronaći rješenje, imate nevjerojatnu moć zapažanja.

Foto: Gergely Dudás

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Kako prenosi The Sun, kaže se da je šalica skrivena u moru toplih napitaka – ispunjenih slatkim okusima poput čokolade, vrhnja i bombona.

Zagonetna slika djelo je mađarskog umjetnika Gergelyja Dudasa, također poznatog kao Dudolf. Njegova umjetnička djela izazivaju ljude da pomno pogledaju sliku kako bi pronašli nešto što ondje ne pripada. U ovom izazovu kaže se da se jedna šalica ističe u odnosu na ostale.

Ako se mučite s pronalaskom šalice bez napitka, usredotočite se na lijevu stranu slike. Ako još uvijek ne možete pronaći šalicu, pogledajte rješenje:

Foto: Gergely Dudás

Znate li što trebate napraviti ako vas ubode osa? Nekoliko stvari nikako ne biste smjeli!

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Miva
09:35 11.08.2022.

Pronašao sam u ispod 4 sekunde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije