Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mozgalica

Rekord je 16 sekundi: Možete li brže pronaći tri kokosa među medvjedima?

Gergely Dudás
09.06.2022.
u 07:00

Nije tako jednostavno kao što se čini

Mađarski crtač Gergely Dudas, poznatiji kao Dudolf, podijelio je slatku mozgalicu na svojoj web stranici. Ova lukava zagonetka izaziva vas da uočite tri kokosa skrivena među medvjedima.

Dosadašnji je rekord 16 sekundi, a kako prenosi Daily Mail, stvar je otežana jer su kokosi iste boje kao i medvjedići koji ih okružuju. Možete li vi brže pronaći sva tri kokosa?

Foto: Gergely Dudás

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Ako se stvarno mučite, zašto ne pogledate oko nekih od polarnih medvjeda ili pandi na slici? Ako još uvijek ne možete pronaći kokose, pogledajte rješenje:

Foto: Gergely Dudás

Mladić peče hamburgere, odreske i torte u automobilu na suncu u kojem temperature dosežu skoro 100°C:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije