Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Regenerirajte se u wellness centru Aquathermal

masaža
Foto: Wellness centar Aquathermal
1/3
PR
Autor
PR članak
20.12.2010.
u 11:23

Panthermal komora ima izuzetan antistresni učinak zbog svoje raznovrsne kombinacije tretmana

Poučeni višegodišnjim iskustvom, naš stručni tim wellness centra Aquathermal za nadolazeće blagdane nudi Vam program koji obuhvaća sve segmente potrebne za kvalitetan oporavak odnosno regeneraciju Vašeg organizma nakon „burnih“ dana tijekom Božića i Nove godine.

Mi smo ga objedinili u jednu cjelinu koja obuhvaća antistresni program i program za njegu tijela.

Antistresni program program se sastoji od:

  • Tretmana kisikom, ozonom i aromaterapija (Panthermal komore)

  • Shiatsu masaže.

Tretman kisikom, ozonom i aromaterapija

Panthermal komora ima izuzetan antistresni učinak zbog svoje raznovrsne kombinacije tretmana, u kojoj najveću ulogu imaju kisik, ozon i aromaterapija.

Kisik svojim djelovanjem regenerira stanice i na taj način oslobađa organizam od umora, potiče mikro i makro cirkulaciju i opušta mišiće.

Ozon, odnosno aktivni kisik, neutralizira slobodne radikale i oslobađa serotonin, ili kako ga još ljudi zovu "hormon sreće" koji u našem tijelu, kada je u ravnoteži, daje osjećaj zadovoljstva i mentalne opuštenosti, i odgovoran je za regulaciju fine mišićne kontrakcije, regulacije temperature, apetita, osjećaja boli, ponašanja, krvnog tlaka i disanja.

Aromaterapija se sastoji od kombinacije više eteričnih ulja koja se miješaju s obzirom na potrebe i određene indikacije svake osobe korisnika tretmana.

U ovom slučaju koristimo pripravke koji maju izuzetan antistresan učinak na Vaš um i tijelo što u konačnici dovodi do boljeg općeg stanja organizma.

Shiatsu masaža

Shiatsu je iznimno blagotvorna tradicionalna terapija dodirom koja potječe iz Japana, a nastala je prije 2000 godina.

Primjena dodira je osnovni princip u Shiatsu. Postupak i filozofija vrlo su slični akupunkturi, u svom korištenju energetskih tokova i točaka pritisaka, kao i po metodama dijagnostike.

Ponekad se koriste tehnike laganog dodira, obično dlanom, vrlo nježno, skoro kao polaganje ruku kao pri duhovnom liječenju. Vježbe istezanja i ostale korektivne tehnike stvaraju gipkost i balans u tijelu, fiziološki i energetski.

Prvi učinci, koji odmah nastaju, razlikuju se od osobe do osobe, no svima je zajednički osjećaj postizanja harmonije i  opuštenosti uma, duha  i tijela.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?