Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni trik

Ravna ili kovrčava? Imamo recept za stajling prirodne kose

kosa
Foto: Thinkstock
09.07.2014.
u 15:15

Kosu nemojte češljati dok je suha. Raščešljajte je dok je u potpunosti mokra i pustite da se sama osuši kako biste definirali pravilne kovrče.

Kovrčava kosa ljeti svakako dolazi do izražaja, no veliki minus je to što je morate stalno prati, jer se zbog soli u kosi ona lako petlja, stoga svakako koristite preparate za lakše raščešljavanje.

Ukoliko imate tek lagano kovrčavu kosu, iskoristite ovo godišnje doba i naglasite teksturu svoje kose uz pomoć preparata za kovrčanje ili sprejeva na bazi soli, koji će vam i u gradu omogućiti da postignete željeni morski look.

Kosu nemojte češljati dok je suha.  Raščešljajte je dok je u potpunosti mokra i pustite da se sama osuši kako biste definirali pravilne kovrče.

Ukoliko imate ravnu kosu, ona će se na plaži ipak lagano 'nagužvati', a ukoliko nikako ne volite taj look, preporučujemo da se svakako u vašoj torbi nađe češalj sa širokim zupcima kojim možete umiriti vlasi češljanjem svaki put kada izađete iz vode. Nikako nemojte mokru kosu vezati u rep ili punđu, jer će vam svakako kasnije biti valovita.

Ako peglate kosu, svakako koristite neki preparat koji štiti od topline kako ne biste previše oštećivali vlasi. Također predlažemo peglu za kosu kojom možete ravnati i kovrčati kosu, ako poželite promjenu stylinga.

>>S ovim trikovima vaša kosa bit će lijepa i na plaži

>>Imate suhu kovrčavu kosu bez sjaja? Imamo rješenje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije