Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri jednostavna savjeta

Imate suhu kovrčavu kosu bez sjaja? Imamo rješenje!

kosa
Foto: Thinkstock
15.06.2014.
u 13:50

Ide ljeto, a ionako suha kosa tako će postati još suša. Kako biste ipak imali sjaj u kosi, donosimo vam tri načina da ga dobijete i zadržite...

Ide ljeto, a ionako suha kovrčava kosa tako će postati još suša te bez sjaja. Kako biste ipak imali sjaj u kosi, donosimo vam tri načina da ga dobijete i zadržite. Ovi savjeti korisni su uvijek, ne samo u ljetnim danima.

1 - 'Gužvanje' - Za sjaj ovog tipa kose potrebno je spriječiti nastanak elektriciteta i 'metličast' izgled. Mala  količina kreme za kosu osigurat će joj potrebnu vlagu. Prvo je razmažite između dlanova, a potom je utrljajte u vlažnu kosu.

2 - Sušenje  - Fiksirajte difuzer na sušilo, zabacite glavu u stranu i sušite kosu na najvišoj temperaturi. Držite sušilo ispod kose, a njene vrhove u rukama i nježno je podižite za vrijeme sušenja.

3 - Oblikovanje - Da bi kosa reflektirala više svjetlosti, zatvorite kutikulu primjenom figara. Poprskajte svaki pramen sprejom za zaštitu od topline i uvijte ga oko keramičkog figara (pegle). Na kraju, poprskajte kosu sprejom za sjaj.

>>Vruće vam je i kosa vam se lijepi po vratu? Isprobajte ove ljetne frizure

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije