Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo se ne viđa često

Raskošna svadba u Ljubljani: Za poklon dobili vilu od 600 kvadrata, novčanice eura su samo letjele na podiju...

Uroš Božić
08.02.2024.
u 13:30

Mladoženja je na dan svog vjenčanja napunio 18 godina, a mlada je još uvijek maloljetna.

Romska svadba iz Ljubljane privukla je mnogo pozornosti na TikToku srpskog voditelja Uroša Božića. Snimka je brzo prikupila preko sto tisuća lajkova i stotine komentara. Naime, mladoženja je na dan svog vjenčanja napunio 18 godina, a mlada je još uvijek maloljetna. Svadbi su nazočile stotine ljudi koji su pristigli iz cijelo svijeta, a novaca je bilo posvuda.

Mladoženjina majka, inače bivši model, tvrdi da je ljubav između njenog sina i nove snahe prava, iako su je oni morali platiti 100 tisuća eura, za što mladoženjin otac kaže da 'nije puno s obzirom kakva je snaha'.

 

@bozic.uros Veselje u Ljubljani koje ćemo dugo pamtiti 😳😳😳💶💶💶 #fyp #foryoupage #tiktok #balkan #bozicuros #svadbaodmilionevra #urosbozic #happytv #romskesvadbe #romi #svadba #viral #zlato ♬ original sound - bozicuros

Dok su mladenci u luksuznoj limuzini dolazili na svoje slavlje, Uroš je zaustavio jednog od uzvanika kako bi ga pitao koliko je novaca uzeo sa sobom, na što ovaj odgovara: '50 tisuća eura, kako bi imao za bakšiš'. Gosti nisu štedjeli na poklonima pa je tako jedna obitelj dala mladencima deset tisuća eura, baka im je poklonila vilu od 600 kvadrata, a neki su im poklonili i zlatne poluge.

Bilo je tu još i vrijednih umjetničkih dijela, a svi su pokloni javno rečeni i popisani kako bi se znalo koliko je tko dao. Ni na muzici se nije štedjelo pa je tako romski pjevač, Nikola Jinović, za četiri pjesme u jednom trenutku dobio 12 tisuća eura.

VEZANI ČLANCI: 

Nakon njega nastupila je Julija Bikova, najpoznatija romska zabavljačica iz Bugarske. Ni na njoj se nije štedjelo već su novci 'letjeli na sve strane' tijekom njenog nastupa. Uz nju su pjevali još mnogi poznati romski izvođači.

Mladenci su se rezanje torte presvukli, a tijekom te ceremonije gosti su prilazili i stavljali novce na tortu. Tu su se mogle vidjeti novčanice od 50, 100, ali i 500 eura. Dan nakon vjenčanja slavlje je nastavljeno u domu mladenca gdje je pjevala romska izvođačica koja je imala ruke prepune novaca.

Pogledajte kako izgleda masovno vjenčanje u Indiji: 'U grupnoj ceremoniji se vjenčalo 129 parova'

Komentara 2

CA
cane69
21:44 08.02.2024.

Od kud novac?Vjerojatno donacija EU.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:35 08.02.2024.

Samo u sloveniji i srbiji......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije