Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

TikToker otkrio trik kojim ćete otvoriti limenku bez korištenja prstiju: 'Ovo je genijalno!'

Pexels
07.02.2024.
u 14:30

Limenke imaju okrugla dna jer zadržavaju karbonizaciju, a zbog toga sok ostaje svjež i ima dobar okus

Jordan Howlett, 26-godišnjak iz Kalifornije koji je vrlo popularan na TikToku i Instagramu zbog svojih videozapisa reakcija koji variraju od urnebesnih do potpuno edukativnih. U jednom od njegovih najnovijih videozapisa uči nas kako otvoriti limenku soka bez korištenja prstiju, piše Food&Wine

"Dakle, kada biste pogledali dno limenke, vidjeli biste da ovdje ima ovaj kružni rub", kaže Howlett na početku svog videa na TikToku, koji je prikupio više od 9 milijuna pregleda.

@jordan_the_stallion8 #stitch with @knowledgesaurus #fypシ ♬ original sound - Jordan_The_Stallion8

“Očito je da vam je potrebno da limenke imaju okrugla dna jer zadržavaju karbonizaciju, a zbog toga sok ostaje svjež i ima dobar okus. Međutim, kada su limenke soka stvorene 1958. godine, nisu izgledale ovako. Želiš li znati zašto? Zato što su ti gazirani sokovi višenamjenski", objasnio je.

Zatim je posložio limenke jednu na drugu te otvorio onu ispod pomoću druge. "Stavite jednu na drugu i iskoristite je da biste otvorili onu ispod", objasnio je u videu koji je pregledan devet milijuna puta, a ljudi u komentarima pišu kako su zapanjeni ovim otkrićem. 

"Šokiran sam, ovo je tako dobro" napisao je jedan korisnik, a drugi dodao: "Da, pokušat ću ovo kasnije na poslu.""Ja sam stjuardesa i zbog toga stalno ozljeđujem prste ili lomim nokte", komentirala je treća osoba, a četvrta je dodala: "Ovo je genijalno."

Ovo mnogi nisu znali: TikTok korisnica pokazala kako se zapravo koriste posude za sol i papar! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije