Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila fotografiju

Poručila svim ženama: Ovo je simptom raka dojke za koji niste znali

Sherrie Rhodes
Foto: Facebook
1/2
28.07.2017.
u 10:18

Sherrie Rhodes sa svojima je podijelila fotografiju svoje dojke kako bi žene upozorila na jedan od simptoma raka

Sherrie Rhodes iz engleskog Hulla u East Yorkshireu sa svima je odlučila podijeliti fotografiju svojih grudi, ali iz najhumanijeg mogućeg razloga.

Ona je, naime, primijetila dvije udubine na svojoj dojci i odmah je pomislila kako je možda riječ o raku. Otišla je na pregled, a njezine sumnje su se obistinile. Dijagnosticiran joj je rak dojke, no onda je odmah svojom nesrećom odlučila pomoći drugima.

– Nakon što sam čula dijagnozu, sjedila sam u automobilu i pomislila 'moram staviti sliku na Facebook'. To je intimno područje i bila sam nervozna, ali sam pomislila da će biti jako vrijedno pomognem li barem jednoj osobi. Da ja nisam vidjela takvu fotografiju na Facebooku ranije ne bih imala pojma da je to jedan od znakova raka – pojasnila je ova majka koja je objavila fotografiju svoje dojke na društvenoj mreži kako bi pomogla drugim ženama da što ranije otkriju simptome raka dojke.

Sherrie je poručila ženama da pregledavaju svoje grudi redovito i da ne ignoriraju bilo kakvu promjenu. 

Komentara 1

DH
dhus
11:36 28.07.2017.

Ne kužim kakva je to nova vjest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije