Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE TRPIM TAKVU LIJENOST

'Radim tri posla dok moj dečko besposleno sjedi doma'

Foto: Shutterestock
29.06.2019.
u 23:28

'Kada bi mu poslala poruku da ga podsjetim što bi trebao uraditi, on bi mi odgovorio kako je zaboravio'

Iako obožavam svog dečka, ne mogu si pomoći a da ne mislim da sam ja ta koja radi sve u vezi - započinje djevojka koja se požalila poznatoj kolumnistici Deidre na portalu The Sun

- Imam 21 godinu i radim tri posla pet ili šest dana u tjednu. Moj dečko ima 22 godine i student je. Imao je posao na pola radnog vremena, no ostao je bez njega, te nikada nije pokušao pronaći novi. Problem je to što mi nikada ne pomaže s nikakvim obvezama. Čak i ako taj dan nema obveze, ne radi nikakve kućanske poslove.

Štoviše, ostavlja svoje smeće po cijeloj kući. Zato ja provodim nedjelje i svaki slobodan trenutak čisteći umjesto njega. Kada bi mu poslala poruku da ga podsjetim što bi trebao uraditi, on bi mi odgovorio kako je zaboravio. Pokušala sam ne čistiti okolo za njim, međutim ništa ne funkcionira, a ja više ne mogu trpjeti takvu lijenost - nastavila je djevojka.

- Lijepo mu recite da se mora promijeniti ili je vaša veza završena. Napravite popis stvari koje bi svakodnevno trebao izvršiti, sjednite s njim i lijepo mu objasnite. Ako se ne bude držao dogovora, shvatit ćete koliko mu malo zapravo značite, te će vam u tom slučaju najbolje biti da se razdvojite - odgovara Deidre.

Samo 12 posto muškaraca u Hrvatskoj svaki dan obavlja kućanske poslove

Ključne riječi

Komentara 5

DR
Drmiha
12:27 30.06.2019.

Pa ako je baš tak, a neće da ga istjera vanka jer ga kao voli, znači da možemo zaključiti da mladi gospon ima dobrog kolegu u gaćama bez kojega mlada gospodična neće da izgubi pa i po cijenu da rinči po cjeli dan.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:47 30.06.2019.

Ko da citam modru lastu, ne vecernji.

NI
NikoCro
06:53 30.06.2019.

Cuj tri posla u pet dana tu nesto smrdi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije