Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljava kreativnošću

Radi neobične božićne čestitke: 'Nemam supruga, ni djecu, ovo je moja lažna obitelj!'

Instagram/@brynnshuller
23.12.2023.
u 13:45

Njezina prva čestitka oduševila je članove njezine obitelji i sada je to postala godišnja tradicija

Brynn Shuller (32) napravila je vlastite božićne čestitke s 'lažnom obitelji', zajedno s izmišljenim mužem i izmišljenom djecom. Naime, htjela se pridružiti tradicionalnom slanju jedinstvenih, božićnih čestitki svojoj obitelji, ali nema supruga ni djecu, pa je morala biti kreativna, piše Mirror.

Brynn je odlučila stvoriti svog supruga i djecu u još u listopadu 2015., sama se oblači u druge likove i glumi ih i, a čak je stavila i lažne brkove kako bi što bolje odglumila svog muža. Njezina prva čestitka oduševila je članove njezine obitelji i sada je postala godišnja tradicija. Svake godine kreira novu čestitku koja uvijek glasi "od Brynnovih", a prikazuje 'obitelj' na jednoj od njihovih ludih avantura.

"Ideju sam zapravo dobila tako što sam vidjela kostim dlaka na prsima. Bilo je stvarno nasumično, ali se činilo zabavnim glumiti likove čudne obitelji i fotošopirati ih zajedno. Nisam očekivala da će se mojoj obitelj toliko svidjeti, no sada puno njih voli moje čestitke. Idem na različite lokacije i oblačim se u različite kostime kako bih fotografirala i izradila čestitke. Urnebesno je", objasnila je.

Otkrila je da je prije toga fotošopirala svoje lice na filmske plakate, tako da je u uređivanju slika već imala nekog iskustva. Objasnila je i kako ona vidi 'članove svoje obitelji'. 

"Byron, tata, je neugodan i uvijek uzbuđen i sretan. Mama Brynnda uvijek nastoji sve učiniti sretnima, ali vjerojatno je iznutra ogorčena. Kći Brynnie je mlada i uvijek poletna i sretna, a Frank, sin tinejdžer, je otpadnik, uvijek je mrzovoljan i nikada ne uživa u obiteljskim fotografijama", rekla je.

VEZANI ČLANCI:

Brynn je ponekad potrebno i nekoliko tjedana za planiranje čestitki, dva sata za snimanje i četiri do šest sati za montažu, dok odlazi na različite lokacije kako bi ispravila scenografiju prije nego što to kasnije sve kombinira. Priznaje da joj je do sada najdraža lokacija Disneyland.

"Odlučila sam se fotografirati na jednoj od vožnji u parku, pa sam se svaki put morala presvlačiti u drugog lika i ponovno čekati u redu za vožnju. Također, jedno od zanimljivijih snimanja je bilo kada sam pješačila dva sata kako bih došla do savršenog mjesta za izradu svoje obiteljske ribolovne čestitke, a čak sam i pala u vodu", kaže ona.

Tvrdi da ponekad zna biti teško pronaći mušku odjeću koja joj pristaje, pa je potrebno nekoliko tjedana planiranja i naručivanja da se sve skupi. "Obožavam raditi ove čestitke i jako mi je zabavno glumiti likove. Imam još jako puno planova za buduće čestitke", zaključila je.

Tiktokerica ukrasila drvce spužvama za kupanje, a neki joj poručili: "Šokantno loša ideja!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije