Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čest problem

Pukle su vam japanke tijekom nošenja? Ne morate odmah juriti po nove, popravite ih uz ovaj trik

Shutterstock
06.08.2021.
u 14:30

Uzmite podložnu pločicu, dvije gumice za kosu ili plastični nastavak kojim se zatvara pakiranje kruha.

Obožavamo ih nositi ljeti, pogotovo na moru, ali budimo realni, japanke nisu baš kvalitetna obuća. Koliko god novaca izdvojili za njih, ako su napravljene od gume mogle bi vrlo lako puknuti, pogotovo ako u njima dulje hodate. 

Ako vam se dogodio ovaj 'ljetni' problem, a nalazite se na plaži i nemate nigdje u blizini otići po novi par, ne brinite - možete ih popraviti uz pomoć nekog predmeta.

Najčešće pukne ona trakica koja ide između prstiju i bez koje ih je nemoguće nositi, ali ona se vrlo jednostavno može vratiti na svoje mjesto. Uzmite podložnu pločicu, dvije gumice za kosu ili plastični nastavak kojim se zatvara pakiranje kruha. 

Pločicu i plastični nastavak zakačite na donji dio japanke, kod otvora ovog sitnog remenčića kako bi ga držao u mjestu, a ako koristite gumice za kosu onda trebate potpuno skinuti remenčić i zamijeniti ga jednom gumicom, a drugu staviti s donje strane i napraviti čvor. 

Možda zvuči komplicirano, ali u videu ispod možete vidjeti da se ovaj problem riješi u svega nekoliko minuta.

Nosite japanke cijelo ljeto? Evo zašto ne biste trebali

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije