Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalnost

Psa Bena upucali, bacili u potok i htjeli probosti

Ranjeni Ben
23.08.2014.
u 10:00

Muškarac za kojeg susjedi tvrde da je vlasnik, to je porekao, kao i bilo kakvu povezanost sa slučajem zlostavljanja psa.

Mirna šetnja s njihovim psom za kćer i majku iz Remeta pretvorila se u pravu dramu. U šetnji su naišle na psa koji je ležao u potoku.

– Pas je bio jako miran i to nam je bilo sumnjivo – objašnjavaju svjedokinje koje su ubrzo shvatile da se pas ne može micati. Učinilo im se da su nesretnu životinju već viđale u dvorištu obližnje kuće gdje su se i otišle raspitati, no vlasnik kuće tvrdio je da pas nije njegov. Ozlijeđenog psa ostavile su na 20 minuta da bi otišle po mobitel i pozvale pomoć, a kada su se vratile dočekao ih je još gori prizor.

– Muškaraci su stajali kod psa, koji je cvilio, s kosom i vilama i očito su ga htjeli dokrajčiti, a pored su bile i tačke – opisuju te dodaju da su muškarci na spomen policije odmah pobjegli. Ubrzo je u pomoć stigao djelatnik Azila Dumovec koji je odvezao psa na Veterinarski fakultet. Tada su potražili susjede koji su prepoznali nesretnog psa.

– Rekli su da se zove Ben i da je vlasnik muškarac koji je to porekao – kažu majka i kći. Ubrzo je stigla policija, a hoće li podnijeti prijavu protiv vlasnika odlučit će nakon obrade.

– Imamo dovoljno svjedoka da sami podnesemo prijavu, ako policija neće – kaže Jadranka Dragović iz udruge SUZA. Iz Noine arke, koja se brine za Bena, poručuju da se pas oporavlja, ali da se i dalje ne kreće. Kad se oporavi, pronaći će mu novi dom.

Ključne riječi

Komentara 5

L0
luena 01
10:20 23.08.2014.

U paklu gorili ,u mukama umirali... kakvi ljudi vi ste gori od divljaka ...

U1
ursus_1212
19:26 23.08.2014.

Njih treba istom mjerom !

Avatar Ledeni
Ledeni
10:15 23.08.2014.

Na pustom drumu, u praskozorje, neko je zureci u novi dan zgazio skitnicu bez pedigrea, ulubivsi malkice blatobran. Zatim je mirno krenuo dalje, sta ce mu sudbina zgazenog pseta... On ima mnogo svojih problema, a ta zivotinja samo mu smeta.mu smeta. Da li ce zakociti netko na drumu lezi zgazen pas, svi ce proci, on ce ostati daleko negde iza nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije