Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prve proteinske instant kaše!

Prve proteinske instant kaše!
Foto: Promo
1/3
22.01.2018.
u 09:00

NOVO! U Superfoods By Encian asortimanu odnedavno su Proteinski müsli koji predstavljaju pravu revoluciju u žitaricama za doručak!

Ukoliko trebate odličan izvor energije za poletan početak dana, a u užurbanoj svakodnevnici jednostavno ne stignete pripremiti doručak, međuobrok na poslu ili prije treninga, uz Superfoods Proteinske kaše Vaš će obrok biti spreman za 3 minute. Prve proteinske kaše dostupne su u 3 varijacije neodoljivih okusa: čokolada, borovnica i vanilija.

Hranjiva proteinska zobena kaša osigurati će Vam dodatnu energiju na potpuno zdrav i hranjiv način s visokim udjelom bjelančevina (26-27%) te ispuniti 35% dnevnih potreba organizma.

Osim značajnog udjela proteina, proteinska kaša sadrži kvalitetne, zobene pahuljice koje organizam opskrbljuju visokovrijednim vlaknima.

Ovaj kompletan proteinski obrok zadržat će Vas satima sitim te se uklopiti u gotovo svaki plan prehrane i mršavljenja.

NOVO! U Superfoods By Encian asortimanu odnedavno su Proteinski müsli koji predstavljaju pravu revoluciju u žitaricama za doručak!

Foto: Promo

Sa 33% biljnih bjelančevina, Proteinski müsli uz dodatak sjemenki izvrsna su i ukusna kombinacija za hranjiv obrok na početku dana ili nakon tjelesne aktivnosti.

S visokim udjelom od čak 33% proteina, Encian Superfoods Proteinski müsli predstavljaju odličan alternativni izvor proteina jer sadrže u prosjeku 80% manje ugljikohidrata od uobičajenih müslija.

Superfoods Proteinske kaše potražite u trgovinama: DM, Muller, Kaufland, Konzum, Plodine i Tommy dok Superfoods Proteinski müsli potražite u trgovinama Tommy te uskoro i u ostalim većim trgovinama.

Također, sav Encian asortiman potražite i u Encian webshopu na www.encian.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije