Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu ga primijetili

Provalio u zatvoreni restoran, jeo i pio četiri dana: Popio je 70 boca alkohola

Instagram
20.04.2020.
u 12:30

Policija u SAD-u uhitila je muškarca nakon što je provalio u restoran koji je zatvoren zbog pandemije i tamo proveo četiri dana uživajući u hrani i piću.

U Connecticutu je policija 14. travnja pronašla 42-godišnjeg Louisa Angela Ortiza kako spava s bocom ruma u lokalnom restoranu. Dobili su prijavu o provali tog dana, ali kada su pogledali snimke sigurnosnih kamera shvatili su da je Louis provalio kroz prozor puno prije nego je bilo tko primijetio - čak četiri dana. 

Tih četiri dana, kako prenosi LADBible, Ortiz je uživao u jelu i piću restorana koji je zatvoren zbog pandemije. Ukupni trošak koji je napravio je nekoliko tisuća dolara u koje je uključeno i otprilike 70 boca alkohola što je poprilično puno za jednu osobu i samo par dana.

Pogledajte video:

Uhićen je i optužen za provalu trećeg stupnja kao i krađu, te za zločine prvog stupnja.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Observer
Observer
13:31 20.04.2020.

Postivao je samoizolaciju , za svaku pohvalu.

MC
McDonaldTrump
18:31 20.04.2020.

70 boca alkohola u cetiri dana, to je 17,5 boca po danu. Taj je dobar.

NE
nemanatrag
17:45 20.04.2020.

I zato braćo pimegaaaaaa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije