Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dreft Fashion Week

Pročišćena estetika modnog dua Kralj & Krajina

Dreft fashion week
03.01.2014.
u 13:31

Komadi iz pročišćene, bijelo-bež kolekcije ono su što svaka hrabra moderna žena treba, ali i želi imati svom u ormaru.

Mladi dizajnerski duo Kralj&Krajina koji je svojom prvom kolekcijom prikazanom na nedavnom Dreft Fashion Weeku osvojio modnu kritiku i publiku lansirao je svoju prvu modnu kampanju.

Komadi iz pročišćene, bijelo-bež kolekcije ono su što svaka hrabra moderna žena treba, ali i želi imati svom u ormaru. Djevojke je inspiriralo gradsko sivilo i iščekivanje proljeća i sunca. Ženstvena, elegantna, profinjena, a opet senzualna i seksi kolekcija mladih studentica TTF-a jednostavno je savršena.

Ideja kampanje je sukladno kolekciji prikazati strogi, ali ujedno ženstveni minimalizam s velikom dozom elegancije i suptilnosti na pomalo pomaknuti način.

Također, Kralj & Krajina su željeli predstaviti kolekciju na oku što atraktivniji način koji će biti dopadljiv mlađoj, ali i onoj zrelijoj modnoj publici.

Pročišćenost, minimalizam, naglasak na ekspresijama modela te u konačnici sam po sebi zanimljiv i karakterističan model bili su idejna nit vodilja pri stvaranju ove kampanje u kojoj je moda glavna zvijezda.

>>Evo kakvi nas modni trendovi očekuju u 2014.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije