Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što biste vi učinili

Pronašao gotovo milijun kuna pa sve prijavio policiji: 'Učinio sam ispravnu stvar'

Albuquerque Police Department
11.05.2020.
u 09:20

Nisam znao što napraviti. Mislio sam da sanjam, bio sam u potpunom šoku, rekao je Jose.

José Nuñez Romaniz (19) pronašao je pored bankomata torbu s 135 tisuća dolara (945 tisuća kuna), te sve prijavio policiji kako bi se pronašao vlasnik, prenosi ladbible.com.

Radnici obližnjeg dućana u Albuquerqueu u Novom Meksikou, otkrili su kako je grešku vjerojatno napravio radnik koji je trebao napuniti taj bankomat novcem. Novac je sigurno vraćen banci, a Jose, koji se školuje za službenika u pravosuđu, nagrađen je za svoju iskrenost i pravednost. Dobio je 500 dolara na račun stipendije na sveučilištu, 500 dolara u gotovini i sezonske ulaznice za utakmice sveučilišnog nogometa.

Uz to, lokalna policijska stanica odvela ga je u razgledavanje njihovog kriminalističkog laboratorija te su mu ponudili poziciju službenika javne sigurnosti, kako bi mogao radom platiti svoje obrazovanje. 

Jose je za CNN ispričao kako je izgledao trenutak kada je primijetio novac. “Nisam znao što napraviti. Mislio sam da sanjam, bio sam u potpunom šoku. Samo sam razmišljao što napraviti. Pomislio sam na svoje roditelje, pogotovo na majku i što bi ona rekla da dođem doma s tim novcem. Učinio sam ispravnu stvar i znam da su moji roditelji i obitelj ponosni na mene”, ispričao je Jose.

Upoznajte gospodina koji već 47 godina peče kestene na Cvjetnom trgu:

Komentara 1

Avatar Kalladin
Kalladin
13:22 11.05.2020.

Stvarno!? "U Novom Meksikou" ? 🙄🤐

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije