Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
željni znanja

Proljetni tečaj lijepog ponašanja i dresure pasa u Varaždinu

Kinološko društvo Varaždin
Foto: Privatni album
1/3
11.03.2014.
u 18:57

Upisati se mogu svi psi, bez obzira na pasminu i uzrast ljubimca

Kinološko društvo Varaždin, Trg Pavla Štoosa 39A, organizira proljetni tečaj dresure pasa bez obzira na pasminu i uzrast. Upisi su u srijedu, 12. ožujka, u 19 sati te u subotu, 15. ožujka, u 10 sati.

Polaznici su podijeljeni u dvije grupe - mala škola za štenad do šest mjeseci i tečaj poslušnosti za pse koji imaju sedam mjeseci i više. Da biste psa upisali, mora biti zdrav, čipiran te cijepljen protiv bjesnoće i zaraznih bolesti.

Foto: Robert Demo

U teoretskom dijelu nastave vlasnici pasa slušat će predavanja o brizi i odnosu prema psu, njihovim potrebama i mogućnostima, što psu treba za pravilan razvoj, kakve mu aktivnosti treba pružiti te kako zaštiti zdravlje psa. U kratkoj radionici, prije same praktične nastave, instruktori i polaznici tečajeva zajednički će odrediti potrebe i ciljeve tečajeva.
Dodatne informacije možete dobiti na broj mobitela 098/902-8866, svakim danom od 10 do 14 sati te iza 18 sati. Potražite ih na web stranici www.kd-varazdin.hr ili na Facebook stranici Kinološko društvo Varaždin.

Komentara 1

Avatar dduuhh
dduuhh
20:53 13.03.2014.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije