Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor je na vama

Profesionalni kozmetički tretmani - da ili ne?

Kozmetički tretman
Foto: Thinkstock
03.03.2014.
u 14:35

Današnji preparati prodiru u epidermu i pokazuju izrazitu djelotvornost u dubinskoj hidrataciji, regeneraciji i tonifikaciji kože.

U kozmetičkim salonima mogu se naći tretmani za pomlađivanje na bazi glikolne kiseline i voćnih kiselina, na bazi prirodnih lifto-proteina s polipeptidima, algi Arginina, (lifting efekt), tretmani vitaminima, ceramidima, hijaluronskim kiselinama (njezinim fragmentima - LMW, HMW, koji dubinski hidratiziraju kožu, poboljšavaju njezinu strukturu, volumen i kvalitetu kolagena), jakim prirodnim antioksidansima (vitamini C, E, alfalipidna kiselina) te najrazličitijim maskama, od peel off do tvrdih maski sa samozagrijavajućim efektom od kalcijeva i magnezijeva sulfata...

Današnji preparati prodiru u epidermu i pokazuju izrazitu djelotvornost u dubinskoj hidrataciji, regeneraciji i tonifikaciji kože.

Od sveukupne ponude važno je odabrati ono što vama doista treba, a što mora biti prilagođeno vašem tipu kože i vašem trenutnom stanju.

Profesionalni kozmetičar bi trebao postaviti kvalitetnu dijagnozu i prikupiti podatke koji će mu pomoći da odluči čime započeti profesionalnu njegu. Na tretmanima bi osoba trebala dobiti i uzorke krema koje će koristiti doma, a kojima je tamo tretiraju.

Ako se i u kućnoj njezi koriste profesionalne supstance, na taj se način terapija produžuje, što je do sada dalo za 40-50% poboljšane rezultate. Ako se sve ovo profesionalno napravi i odrede pravi prioriteti njege, rezultat neće izostati!

>>Umjesto na ručak u pauzi od posla moguće je napraviti i ‘beauty’ tretman

>>Dostupno svakoj ženi: Ove tretmane ljepote i zdravlja na popustu ne smijete propustiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije