Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAR UZ DIVU I VEČERNJI

Probudite svoju unutarnju snagu karaktera i apsolutnu ženstvenost

Parfem
07.06.2023.
u 12:26

U subotu 10. lipnja uz Divu i Večernji darujemo tester Baldessarini Bella Absolu parfema

Otkrijte novi Baldessarini Bella Absolu miris i osjećate se posebno dobro i samouvjereno u bilo kojem trenutku. Baldessarini Bella Absolu predstavlja ružu kao kraljicu cvijeća te pretvara osobu koja ga nosi u kraljicu noći koja očarava svojim prirodnim samopouzdanjem i zapanjujućim manirima. Raskošni doživljaj mirisa Baldessarini Bella Absolu naglašava žensku snagu i dražesnost. Potpuno u skladu sa zahtjevom „She’s the one”, Baldessarini žena oduševljava svojom jedinstvenom aurom i apsolutnom ženstvenošću.

Graciozan mirisni doživljaj apsoluta i superesencije ruže u međusobnoj igri živahnih nota crnog ribiza i slatkih nota mandarine s toplim, senzualnim drvećem i mošusom daje jedinstveni puderasto mekani ženstveni miris. Baldessarini Bella Absolu cvjetni je buket pun intenziteta i strasti.

Raspršite samopouzdanje i ženstvenost – mirisom Baldessarini Bella Absolu! Isprobajte miris koji otkriva snagu karaktera i apsolutnu ženstvenost. U subotu 10. lipnja pronađite paket Diva + Večernji + tester Baldessarini Bella Absolu na odabranim kioscima po cijeni od 2,39 € (18 kn).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije