Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Probudila se iz kome i doznala strašnu vijest: Njezina majka i suprug započeli su aferu, a na kraju su se i vjenčali

Dok se ona borila za život, majka i suprug nisu marili, viđali su se i započeli aferu.
01. listopada 2020. u 09:29 7 komentara 62581 prikaza
Foto: Shutterstock

Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo iz Brazila upoznala je, kako kaže, muškarca svojih snova kada je imala 25 godina. On je bio deset godina stariji od nje, ali bez obzira na tu razliku, zaljubili su se. Ljubav su okrunili brakom 2013., a godinu dana nakon toga dobili su sina. 

Njezina bajka završila se 2017. godine kada je zbog moždanog udara završila na operaciji. Nakon toga bila je u komi 78 dana, a kada se probudila, doznala je grozne vijesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Permita-se Recomece Evolua Ame-se❤

A post shared by Kamylla Melo (@kamyllaa.melo) on

Njezina majka i suprug započeli su aferu, a kasnije su se i vjenčali. "Moja majka odlazila je u moju kuću kako bi pomagala mom suprugu i sinu dok sam ja bila u bolnici. U ta četiri mjeseca dok sam se borila za život, suprug me posjetio dva puta, a majka ni jednom. Otac mi je priopćio vijesti kad sam se probudila. Od tada je ne mogu više nazivati majkom."

Upoznajte Lea, tinejdžera koji je već s 14 godina otvorio tvrtku:

Doživjela je dvostruku izdaju, razočaranje i najgoru bol u svom životu koju opisuje kao zabijanje noža u prsa. Ne može vjerovati da su se njih dvoje oženili i da javno ''slave'' svoju ljubav. Sin viđa oca nekoliko puta tjedno, ali Kamylla smatra da nije zdravo da je 6-godišnjak izložen tako toksičnoj i groznoj situaciji. 

Bol je ostavila iza sebe, a zadnjih deset mjeseci ima novog partnera. Fokusirana je, osim na njega, na svojeg oca i sina, prenosi The Sun.

Mladenci posramljeni nakon objave njihove fotografije: Kamo ovaj svijet ide?

1 / 3
mladenci
Računalo Novi način učenja 5 stvari koje trebate znati prije kupovine laptopa za novu školsku godinu Park prirode Papuk SUDJELUJTE U AKCIJI Prijavite se za akciju „Tjedan odmora vrijedan“ i promovirajte svoje promotivne ponude Doživi hedonistički vikend u vinskim podrumima Slavonije i Baranje Vinski raj Doživi hedonistički vikend u vinskim podrumima Slavonije i Baranje povrijedio ju je Baka (68) se zaljubila u 30 godina mlađeg muškarca, a onda joj je on ukrao 150 tisuća kuna
bolnica, soba
Stigao odgovor bolnice
Šokirana obitelj iz Mraclina: Nakon što smo pokopali majku, nazvali su nas iz bolnice da dođemo po tijelo
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Evo kako nas mentalno računovodstvo sprječava u donošenju racionalnih financijskih odluka