Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma: More i Maslina

Nakon žestoke svađe, Maja progovorila o najtežim danima: 'Doktor mi je rekao da sam mogla biti u kolicima'

Foto: Nova TV
1/5
19.11.2020.
u 15:28

Maja je otkrila kako je i ona prije živjela užurbanim tempom života bez odmora, no tada joj se dogodila ozljeda vratne kralježnice te je bila primorana usporiti ritam.

Dan na farmi prožet je brojnim tenzijama i svađama, a svemu je kumovalo čvrsto Zdenkino vođenje farme te otpor pojedinih farmera koji zahtijevaju odmor. Nakon što je već dva puta zahtijevala odmor od Zdenke, Maja je osjetila potrebu da joj neke stvari kaže u lice. ''Ja tebe obožavam, ali ti sebe ne voliš do kraja! Ti sebi ne daješ niti minutu pauze. To ti ja s ljubavlju i punog srca kažem'' poručila joj je Maja, no Zdenka i dalje ne odstupa od svog autoritativnog vođenja zajednice.

Nakon burnog dana, Maja i Stjepan su se izolirali kako bi prokomentirali žestoku svađu za stolom. Maja je otkrila kako je i ona prije živjela užurbanim tempom života bez odmora, no tada joj se dogodila ozljeda vratne kralježnice te je bila primorana usporiti ritam. ''Ja ni u čemu nisam mogla istinski uživati jer svaki moj uspjeh je bio, ok, ajmo sada dalje. Odradiš jedan televizijski show, idemo u drugi, što ćemo sad.. I nakon toga, to je za mene bilo najgorih godinu dana u životu, to mirovanje na koje sam bila prisiljena jer ja nikad ne bih stala da mi se to nije dogodilo'' otkrila je Maja i dodala: ''Kada sam došla kod doktora i kada me je čovjek vidio, prvo mi je rekao da nisam normalna, a drugo mi je rekao da odem zapaliti svijeću na Kamenita vrata jer sam mogla biti u kolicima. Znači, uopće nisam bila svjesna koliko sam ja sebe nagazila.''

Što se to dogodilo na farmi, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'.

Ključne riječi

Komentara 6

RA
RACMAN
17:18 19.11.2020.

Zbog čega si ulazila u farmu, pa na farmi se radi od jutra do sutra ako želiš nešto imat.

SO
sohnahoakasaa
14:09 20.11.2020.

Kaj sad svi 'pucate' i kukate? Zakaj točno? Ti si se jako prestrašila za svoje zdravlje, vratna kralježnica u komi i ti si došla fizički 'teško' raditi? Daj naj, žena zubatac koja se izvija i savija ko od šale. Nijee mi nikad jasno zakaj imate potrebu najintimnije stvari iz svog života podijeliti sa nacijom. Dobro to je vaš egzibicionizam i to će te dobro unovčiti svakim danom provedenim na farmi. Idite svima na žifce i ne kukajte .Znala si ti i svi kud idete i kaj vas čeka. Tlaka i teški rad pa tko dočeka tu silnu lovu. Običan čovjek (normalan) sedi doma i gleda koliko se trebate truditi i zaraditi toliki novac. Koliko je njegovog rada i truda uloženo i u koliko godina za taj iznos?. Prestani ti i svi ostali. Dobro je rekel Tomek. To je tak i ak nemreš odi doma. Niste prvi ni zadnji koje će kljukati tabletama i svim svakakvim farmakološkim 'malim i velikim kenjam a' za smirenje, imate i dr one 'obične' i hrpu psihijatara. Sretno svima ali i trebate se namučiti i naraditi za taj novac. Trebate....

CO
cocaleto
22:32 20.11.2020.

draga moja divojko na svakoj farmi se radilo pa tako i na ovoj ili si mislila da pošto je na jezeru i u ljeti da češ biti na godišnjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije