Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna pravila

Princ George uvijek nosi kratke hlače. Razlog je itekako – kraljevski!

Princ George
Foto: Jane Barlow/Press Association/PIXSELL
1/7
21.03.2019.
u 13:04

To je tradicija koju su pratili i braća William i Harry

Miljenik britanske, ali i svjetske javnosti, princ George pod povećalom je javnosti od svog rođenja. I poznat je od malih nogu po šarmantnom osmijehu, načinu na koji maše te nepogrešivim modnim kombinacijama u kojima se pojavljuje u javnosti sa svojim roditeljima. 

I upravo te, uvijek elegantne, modne kombinacije 5-godišnjeg dječaka mnogima su zapele za oko jer mali princ nosi kratke hlače, bez obzira na to kakve su vremenske prilike. 

I sada znamo zašto. Vodeći britanski savjetnik William Hanson otkrio je za Cosmopolitan da je to znak aristokracije u Engleskoj,

"Hlače s dugim nogavicama namijenjene su starijim dječacima i muškarcima, za mlađe dječake kraljevske obitelji očekuje se da nose kratke hlače."

Kako je naglasio da duge nogavice na mlađim dječacima izgledaju "prigradsko", odnosno nose ih dječaci srednje klase, a kraljevska tradicija je jasna, poručuje. To je tradicija koju su pratili i braća William i Harry. 

Hlače dužih nogavica, objašnjava Hanson, princ George će nositi oko osme godine. Barem tako nalaže tradicija ako će je poštovati.

Komentara 1

19
1950joza
14:00 21.03.2019.

Moj miljenik nije i ne interesira me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije