Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pusti, pusti modu

Izruguju se legendi Milana: Biste li izašle s dečkom u ovakvim cipelicama?

Foto: Screenshot
1/2
14.03.2019.
u 11:23

Nažalost, ostali smo uskraćeni za informaciju koliko je Costacurta platio mokasine i tko ih je dizajnirao

Alessandro Costacurta, legendarni branič Milana koji je dres Rossonera nosio u više od 450 utakmica, zatekao je svojim izričajem čak i uvijek modno osviještene Talijane.

Gledatelji Sky Sporta jednostavno nisu mogli ne primijetiti njegove neobične mokasine, no nažalost tamošnji mediji nisu uspjeli doći do podatka tko ih je dizajnirao i, što je još zanimljivije, koliko ih je 52-godišnjak platio.

Bilo kako bilo, Costacurtin hrabar odabir na društvenim mrežama nije baš najbolje prošao, osobito kod pripadnica ljepšeg spola, a nas zanima i vaše mišljenje. Biste li ponosno hodale uz takvog muškarca ili biste ga blokirale na svim društvenim mrežama?  

Komentara 1

DU
Deleted user
13:32 14.03.2019.

..ovaj model cipela činimise potpisuje gucci..trebalo ga je kompletnog fotkat,više bi znali..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije