Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavni problemi

'Prijateljica je vidjela profil mog muža na aplikaciji za upoznavanje. Što da radim?'

Upoznavanje online
Foto: Getty Images
1/3
14.05.2019.
u 19:44

Žena je priznala kako je u šoku otkad je to doznala i ne zna što napraviti. Boji se stati pred supruga i reći mu da zna jer se boji što bi to moglo značiti za njihovu vezu.

Kako je biti u braku punih 17 godina i onda otkriti da muž ima profil na aplikaciji za upoznavanje?

Upravo taj osjećaj izdaje, straha i razočaranja u osobu u koju je imala puno povjerenje, doživjela je jedna žena u kasnim četrdesetima.

Poznatom paru savjetnika za veze, bračnim terapeutima. Steph i Dom, na portalu Daily Mail, pojasnila je svoju situaciju i zamolila ih za savjet.

Par je u skladnom bračnom odnosu, barem je tako mislila supruga, iako je priznala da imaju problema kada je riječ o intimnim odnosima.

Roditelji su dvoje djece u dobi od 12 i 15 godina.

Prije tjedan dana, njena prijateljica, koja se nedavno rastala, priključila se zajednici na aplikacijama za upoznavanje partnera te je pretražujući profile muškaraca naišla na profil prijateljičinog muža. Obavijestila je o ovome. 

Žena je priznala kako je u šoku otkad je to doznala i ne zna što napraviti. Boji se stati pred supruga i reći mu da zna jer se boji što bi to moglo značiti za njihovu vezu. 

Steph je pojasnila da je riječ o nevjeri. Iako možda muškarac uopće nije stupio u nikakav fizički kontakt s nijednom ženom s aplikacije, sama potreba da se "nudi" nekome na portalima i traži nekog izvan braka je također čin prevare. Posebno je sramotno i glupo to napraviti tako javno, postaviti svoju fotografiju gdje ga svi mogu vidjeti. 

Dom je odgovorio kako je najbolje sjesti za stol sa svojim suprugom i reći mu da je "otkriven". Tvrdi da je možda riječ o krizi srednjih godina kada neki muškarci na sličnim platformama i aplikacijama samo traže "potvrdu" drugih žena da još mogu biti u "igri" i vjerojatno ništa dalje od toga neće napraviti. 

U svakom slučaju treba znati što je istina i otvoreno razgovarati o ovoj situaciji. Zabijanje glave u pijesak neće nikome pomoći, a ako se pokaže da je ipak toj vezi kraj, neka i bude tako. Barem ćete znati na čemu ste i moći krenuti dalje, poručuje Dom. 

Pogledajte i video Udala se Maja Šuput

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije