Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Prevara može biti dobra za brak, evo zašto

Iako nam se može činiti čudno, tvrdi kako su partneri postali svjesni zašto je do nevjere uopće došlo i što bi trebali mijenjati u odnosima ako žele ostati zajedno.
03. studenoga 2017. u 20:14 5 komentara 5716 prikaza
prevara
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/4

Sve je više razvoda i sve je više nevjernih partnera. Dugoročne veze sve se teže održavaju, a nakon što se otkrije nečija nevjera, najvjerojatnije će odnos biti trajno narušen.

Djevojke postale prijateljice nakon propalog spoja s muškarcem genijalno Muškarac je dogovorio spoj na istom mjestu sa 6 žena. Evo što je napravila jedna od njih...

No, ne treba tako biti, tvrdi bračna savjetnica Esther Perel, koja je u svojih 30 godina radnog iskustva svjedočila mnogim prekidima veza i brakova.

Ipak, svjedočila je i cvjetanju i ponovnom povezivanju partnera nakon nevjere. Iako nam se može činiti čudno, tvrdi kako su partneri postali svjesni zašto je do nevjere uopće došlo i što bi trebali mijenjati u odnosima ako žele ostati zajedno.

Upravo stoga, tvrdi Perel za AOL, ako je pitaju je za ili protiv jednokartke nevjere, ona će odgovoriti: ZA.

Događa se da muškarac ženu ne shvaća ozbiljno ako ga upozorava da je u odnosu nezadovoljna. Na većinu poruka kako joj nedostaje pažnje, razumijevanja i sl, muškarci samo odmahuju rukom. Tek kada se dogodi nevjera, odnosno da žena, u ovom slučaju, prevari supruga, muškarci počinju razmišljati o tome zašto je do toga došlo. Tada nastaju promjene u ponašanju na bolje, ako par želi spasiti odnos. Ako je jedna strana odlučila da u toj vezi ne želi dalje sudjelovati, vjerojatno će nevjeru iskoristiti kao razlog. 

- Većina odraslih će imati dvije, tri veze kada odrastu. To mogu biti i veze s istim osobama. Kada završite jedno poglavlje, otvorite drugo i počnete opet vezu jedno s drugim, rekla je Esther za Business Insider. 

Alan pokrenuo stranicu Ovaj muškarac traži idealnu ženu na internetu, ali s ovim kriterijima Par, veza radite li ovo? Ovo su znakovi da zaista ne vjerujete svom partneru prevara Uhvaćena u prevari Prijateljici namjestila svog dečka pa poludjela kad je vidjela što su učinili
smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas

 • Menjik:

  parite se gdje god stignete, budite zivotinje, ne budite ljudi! sta ce vam dostojanstvo?

 • Avatar Linux
  Linux:

  ovo najbolje zna anticenzura, cak je ostala 20g udana nakon azila

 • mulag:

  ne seri