Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Pretukao ju je kako ju drugi muškarci ne bi gledali: 'Izgubila si svoj dobar izgled'

Jak i Emma započeli su jako brzo ozbiljnu vezu, ali njemu nije dugo trebalo da pokaže svoje pravo lice.
04. ožujka 2020. u 11:23 1 komentara 2481 prikaza
Foto: Privatna arhiva

Emma Bingall (32) i Jak Kosta (30) pronašli su se na Tinderu, a nju je oduševio njegov izgled i naizgled savršen život. Stvari su krenule nizbrdo kada ju je Jak počeo previše kontrolirati. The Sun prenosi cijelu priču.

Jedne noći sam se okrenula na drugu stranu kreveta u želji da zagrlim dečka, ali njega nije bilo. Dozivala sam ga i posegnula za svojim mobitelom kojeg također nije bilo. Otišla sam na laptop provjeriti lokaciju mobitela i vidjela da je dvije ulice dalje, pa sam odmah, još onako u pidžami, krenula u potragu. Vidjela sam Jaka kako sjedi u autu i pregledava moj mobitel, pitala sam ga što radi, a on je, luđačkim pogledom rekao: "Izgubit ćeš izgled. Niti jedan muškarac neće te željeti." Slomio je prozor i bijesno tvrdio: 'Viđaš se s nekim i sada ću to dokazati.'"

"Nekome tko ovo sada čita sve se čini potpuno ludo, ali to je moja svakodnevica zadnja četiri mjeseca. Upoznala sam ga na Tinderu u kolovozu 2018. jer smo imali zajedničke prijatelje. Bio je duhovit i šarmantan, ali i jako fokusiran na samog sebe - provodio je ispred ogledala više vremena nego bilo koja žena koju znam. Bilo nam je zabavno u početku, a čak sam ga upoznala i sa svojim sinom Charliem koji je tada imao 4 godine. Iako su se vidjeli samo dva puta jer sam mislila kako je prebrzo da se upoznavaju dublje, jako su se dobro slagali."

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Ipak, sreća nije dugo potrajala. Jak se jako brzo uselio k Emmi i počeo ju kontrolirati. Postao je paranoičan da se ona viđa s nekim drugim i nije ju puštao nigdje samu. Svaki put kada je pisala poruke on bi gledao preko njezinog ramena i tražio ju da ih pročita. "Samo provjeravam", rekao bi uz blagi osmijeh.

"Trebala sam to prekinuti ili postaviti neka pravila, ali dugo nisam izlazila ni sa kim. Sve se dogodilo prebrzo i nisam imala vremena uopće shvatiti što se događa. Sviđala mi se pažnja koju mi pruža, ali postajala je sve više negativna. Dva mjeseca kasnije, u prosincu, završila sam smjenu u kafiću gdje sam radila i krenula kući Jaku. Prijateljica Jessica mi je rekla da joj se javim čim stignem kući, to nam je bila tradicija, i tako sam i napravila. Kada sam prekinula razgovor shvatila sam da nešto nije uredu kod kuće."

Činjenice o menopauzi koje morate znati:

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Sva sreća pa je maleni Charlie bio kod bake. Emma je otišla u spavaću sobu i pronašla Jaka kako pijan spava na krevetu. Prizor joj je, kaže, bio odvratan, ali još odvratnije su bile poruke i fotografije golih žena koje je vidjela u njegovom mobitelu - nije mogla više izdržati, a da ne pogleda.

"Kada sam mu rekla što sam vidjela, pretukao me i to svom snagom. Vikala sam da me pusti, ali udarao me po glavi sve dok se nisam onesvijestila. Probudila sam se i osjećala mučninu i bol. Vidjela sam da na sebi imam samo donje rublje i pitala sam ga što mi je napravio, paničarila sam. Ponovno mi je rekao da me sada niti jedan muškarac neće željeti. Još osam puta me udario, a dok je krv išla niz moje lice i dok sam se branila, ispao mi je mobitel. Ono što nisam znala je da snimam glasovnu poruku prijateljici Jessici. Nakon dva sata agonija policija se pojavila na vratima."

Jak je uhićen, a na sudu je kao dokaz, osim susjeda koji su pozvali policiju, poslužila poruka koju je slučajno snimala Jessici.

Emma je morala na operaciju nosa, a uz to se borila anksioznošću i nesanicom.

 | Autor : Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

snalažljiva djevojka Zapela je na planini, a zahvaljući domišljatosti, život joj spasio Tinder Moderni spojevi Pronašao svoju ženu na Tinderu: 'Čak je imala fotografiju na kojoj me izrezala!' Emily Langston Online upoznavanje Djevojci poslao poruku preko Tindera pa je pitao: Ti si ova debela?
Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Online panel
Online panel
U čak 30 posto teških slučajeva “korone” izolirana i bakterija