Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu ovo očekivale

Prešle su granicu dobre šale: Stavile cimerici kožu sa stopala u hranu pa dobile kaznenu prijavu

shutterstock
27.04.2020.
u 16:45

Svatko zna da se prijatelji uvijek međusobno šale i podvaljuju, tako i ove tri djevojke, ali one su malo pretjerale i šala im se odbila o glavu.

Prijatelji se uvijek šale jedni s drugima te smišljaju razne podvale i smicalice, ali uvijek je postojala granica koju ne smiju prijeći kada se radi o podvalama. Stavljanje mrtvih stanica kože u hranu je jedna od stvari koja svakako prelazi tu granicu, a upravo zbog toga jedna grupa djevojka dobila je kaznenu prijavu, prenosi unilad.co.uk.

Pogledajte hit recept Zagrepčanke za kruh koji svakome uspije: 

Incident se dogodio na sveučilištu u Sheldonu, u Iowi, tijekom ožujka ove godine. Tada je još sve bilo drugačije, koronavirus nije došao do njihovog grada, nije se provodila izolacija te se još nije toliko govorilo o opasnosti od virusa. Prije nego što je započela izolacija, tri djevojke odlučile su se našaliti sa svojom cimericom, i to na grozan način.

Njihova cimerica je 13. ožujka odlučila pojesti malo naribanog sira, bez znanja da se u njemu nalaze mrtve stanice kože sa stopala. Ne zna se jesu li one to napravile iz zabave ili iz mržnje prema svojoj cimerici, ali itekako su platile za to. U ponedjeljak, 20. travnja one su dobile kaznenu prijavu za napad.

Samo pet dana nakon što je njihova cimerica pojela njihovu kožu, Sveučilište je otkazalo sva svoja predavanja, a Iowa se pripremala na izolaciju i poduzimanje ozbiljnijih mjera u borbi protiv koronavirusa. Zbog ozbiljnosti situacije u SAD-u, ovim trima djevojkama se šala odbila u glavu te su naučile kakve posljedice slijede za ovakvo ponašanje.

Pogledajte koliko muškaraca u Hrvatskoj svakodnevno obavlja kućanske poslove:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije