Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Par iz šale napravio DNK test pa doznao nešto što im je promijenilo živote

Mladić se nadao da će njegova djevojka preboljeti saznanje i da će ponovno biti zajedno, no to se nije dogodilo.
17. travnja 2019. u 09:43 12 komentara 24108 prikaza
DNK
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/3

Kada vam je dosadno, postoji više stvari koje  možete napraviti da "ubijete" dosadu, ići u šetnju, pročitati knjigu ili možete napraviti DNK test kako biste doznali više o vašoj obiteljskoj povijesti.

na Tinderu Podigao prašinu ovim opisom: Tražim djevojku koja nije sponzoruša i samohrana majka

Jedan mladi par nedavno je odlučio napraviti upravo ovo zadnje kako bi se malo zabavio, no rezultati su im zauvijek promijenili živote. 

Nakon rezultata, 27-godišnjakinja bila je uzbuđena zbog nekih činjenica koje je doznala o svojim precima, ali ono što je otkrio njen 26-godišnji dečko, nisu očekivali ni u snu. 

Mladić je na Redditu otkrio posljedice svoje znatiželje i zatražio savjet. Naime, kada su doznali da je dio muškarčeve obitelji zloglasni serijski ubojica, djevojka je prekinula tu vezu uz objašnjenje kako se ne može nositi s tim saznanjem i činjenicom da obojica imaju "tu zlu krv". 

Dopisivanje sada znate Kakav vam je profil na aplikacijama za upoznavanje? Žene otkrile što ih `odbija`

Mračna obiteljska tajna izašla je na vidjelo, a mladić je provjerio kod članova svoje obitelji znaju li oni išta o tome. Pokazalo se kako su znali, no svi su pokušavali zataškati i zaboraviti tu tamnu mrlju u njihovoj obiteljskoj povijesti. 

Mladić se nadao da će njegova djevojka preboljeti saznanje i da će ponovno biti zajedno, no to se nije dogodilo. Rekla mu je da ga voli, ali da ipak ne može prijeći preko te činjenice i da ga nakon ovoga gleda drukčije. 

Mnogi su mu na Redditu savjetovali da krene dalje i zaboravi bivšu djevojku jer je njeno ponašanje pokazalo da samo čeka neki razlog da ga ostavi i da to nije ljubav te da će mu svakako biti bolje u životu bez takve osobe pokraj sebe. 

vjenčanje bez predrasuda 'Zaručili smo se nakon samo 10 dana veze. Nitko nije mislio da smo ludi'

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

teške optužbe
Ogorčeni zaposlenici: Bolnicu vode portiri i pralje s diplomom iz Banje Luke
r
OHR SAVJETNIK
Rozaceja: Crvenilo lica – možemo li ga sakriti?