Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu očekivali

Par iz šale napravio DNK test pa doznao nešto što im je promijenilo živote

DNK
Foto: Getty Images
1/3
17.04.2019.
u 09:43

Mladić se nadao da će njegova djevojka preboljeti saznanje i da će ponovno biti zajedno, no to se nije dogodilo.

Kada vam je dosadno, postoji više stvari koje  možete napraviti da "ubijete" dosadu, ići u šetnju, pročitati knjigu ili možete napraviti DNK test kako biste doznali više o vašoj obiteljskoj povijesti.

Jedan mladi par nedavno je odlučio napraviti upravo ovo zadnje kako bi se malo zabavio, no rezultati su im zauvijek promijenili živote. 

Nakon rezultata, 27-godišnjakinja bila je uzbuđena zbog nekih činjenica koje je doznala o svojim precima, ali ono što je otkrio njen 26-godišnji dečko, nisu očekivali ni u snu. 

Mladić je na Redditu otkrio posljedice svoje znatiželje i zatražio savjet. Naime, kada su doznali da je dio muškarčeve obitelji zloglasni serijski ubojica, djevojka je prekinula tu vezu uz objašnjenje kako se ne može nositi s tim saznanjem i činjenicom da obojica imaju "tu zlu krv". 

Mračna obiteljska tajna izašla je na vidjelo, a mladić je provjerio kod članova svoje obitelji znaju li oni išta o tome. Pokazalo se kako su znali, no svi su pokušavali zataškati i zaboraviti tu tamnu mrlju u njihovoj obiteljskoj povijesti. 

Mladić se nadao da će njegova djevojka preboljeti saznanje i da će ponovno biti zajedno, no to se nije dogodilo. Rekla mu je da ga voli, ali da ipak ne može prijeći preko te činjenice i da ga nakon ovoga gleda drukčije. 

Mnogi su mu na Redditu savjetovali da krene dalje i zaboravi bivšu djevojku jer je njeno ponašanje pokazalo da samo čeka neki razlog da ga ostavi i da to nije ljubav te da će mu svakako biti bolje u životu bez takve osobe pokraj sebe. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Komentara 12

ZW
zweistein
09:57 17.04.2019.

da je saznala da mu je sestra ne bi ga ostavila

KO
Kora
11:40 17.04.2019.

Da je bila prava ljubav ne bi ga ostavila zbog biologije.

KO
koriolis
11:13 17.04.2019.

Sta je novinar htio reci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije