Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna igra

Ne smijete to raditi u avionu: Htio je biti zabavan na letu, ali završio je u lisičinama

avion
Thinkstock
28.11.2018.
u 15:03

Posljednjih godina pooštrene su mjere sigurnosti za putovanja zrakoplovom, a zbog pojačane bojazni od terorizma, potrebno je i paziti na svoje ponašanje u zračnim lukama te u zrakoplovu.

Yogvedant Poddar 21- godišnjije putnik koji se ukrcao u zrakoplov avioprijevoznika Jet Airwaysa, no njegovo putovanje nije završilo kako se nadao - slijetanju na željenu destinaciju, iz Kolkate za Mumbai.

Posljednjih godina pooštrene su mjere sigurnosti za putovanja zrakoplovom, a zbog pojačane bojazni od terorizma, potrebno je i paziti na svoje ponašanje u zračnim lukama te u zrakoplovu.

Neslana šala spomenutog je putnika dovela u probleme. Naime, on je nakon ukrcavanja u zrakoplov stavio maramu preko lica i odlučio se našaliti objavom te fotografije uz poruku: Terorist u zrakoplovu, uništavam ženska srca"., na društvenim mrežama te je fotografiju slao i putem WhatsAppa. 

Putnik koji je sjedio pored njega postao je sumnjičav kada ga je vidio s maramom preko lica i poruku koju je slao te je alarmirao kabinsko osoblje zrakoplova jer je mladić upotrijebio riječi "terorist" i "uništavanje." 

O cijelom slučaju obaviješten je i pilot, a zatim i kontrola leta te sigurnosne službe u zračnoj luci. 

Mladić je uskoro uhićen i odveden na ispitivanje gdje je policajcima odbio pokazati svoj telefon no naknadno se utvrdilo da se mladić samo želio našaliti. Na zaista opasan način jer je njegov postupak prvotno okarakteriziran kao prijetnja sigurnosti. 

Poddar je zbog cijelog slučaja u šoku, a policajcima je rekao kako se samo želio našaliti sa svojim prijateljima, piše The Mirror.

Pogledajte i video Najteže avionske nesreće u zadnjih 10 godina

 

Komentara 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
20:47 28.11.2018.

Članak bez glave i repa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije