Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potražila je savjet

Preselila se već 44 puta i ne zna kako riješiti taj problem: "Opsjednuta sam, mom suprugu je dosta!"

Shutterstock
29.04.2020.
u 16:42

Preselila se već 44 puta, a planira uskoro još jednom.

U braku su više od 20 godina, u njemu je pronašla sreću nakon dvije nasilne veze. Savjetnici Deidre obratila se jer ima problem sa seljenjem. Naime, ona konstantno ima želju seliti u novu kuću, a njezinom suprugu toga je dosta.

"Opsjednuta sam selidbom, u planu mi je nova, a to bi bila 45. po redu. To nam uzrokuje i financijske probleme jer kupujem novi namještaj kako bi sve u kući jedno s drugim bili usklađeno. Zašto ovo radim? Imala sam normalno djetinjstvo u jednoj kući, ali čini mi se kao da stalno tražim neku privremenu sreću. To je tako od kada sam se udala."

Što vaš dom govori o vama pogledajte u videu:

Deidre odgovara: "Izgleda kao da se želiš zadovoljiti okruženjem jer si iznutra nesretna. Vjerojatno zbog dvije prethodne veze. Teško je i bolno suočiti se s tim i ne možeš ostaviti prošlost iza sebe bez obzira što ti je dobro sa sadašnjim suprugom."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije