Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 kilograma manje

Prepolovila se: Upoznajte miss mršavljenja za 2014. godinu

Miss mršavljenja Amy Richardson
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
17.01.2014.
u 21:00

Amy se jedva kretala, nije mogla normalno hodati i teško je dolazila do daha.

Amy Richardson (29) iz Mirfielda u zapadnom Yorkshireu proglašena je misicom mršavljenja 2014. godine u Velikoj Britaniji.

Nagrada je to koja se dodjeljuje u sklopu programa za mršavljenje Slimming World. Dijetu je počela s opasna 122 kilograma i gotovo se prepolovila. Izgubila je čak 50 kilograma.

Amy se jedva kretala, nije mogla normalno hodati i teško je dolazila do daha.

– Osjećala sam se kao prevarantica. Radila sam u sportskom odjelu na sveučilištu, a nisam se mogla popeti stubama do drugog kata na kojem sam predavala. Morala sam nositi mušku odjeću jer ženske nije bilo u mojoj veličini. Znala sam da moram nešto poduzeti – kazala je

Amy je bila bucmasto dijete, no pravi problemi s tjelesnom težinom zaredali su se na studiju. Živjela je daleko od kuće, nezdravo se hranila i kilogrami su se gomilali. U program Slimming World prijavila se još u rujnu 2005. godine.

Kilograme je vrlo brzo počela gubiti izbacivši svu nezdravu hranu, a nastavila je slijediti program i kad je zatrudnjela. Danas je majka 17-mjesečne djevojčice i teška je oko 70 kilograma.

Uz stručnu podršku i personaliziran pristup donesite zdravu odluku i lako izgubite suvišne kilograme u online-klubu Mršavimo zajedno!

>>Želite izgubiti kilograme? Ovo su savjeti kako početi dijetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije