Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Prekinula sam s bivšim jer se nikad nije htio seksati, ali sad bi htjela da mi se vrati'

Shutterstock
27.03.2021.
u 20:23

Imam 28 godina i prekinula sam petogodišnju vezu s njim jer je uvijek nakon posla bio umoran i nikad nije bio raspoložen za voditi ljubav sa mnom, rekla je

Prekinula sam s dečkom jer nikad nije bio raspoložen za seks, a sada, tri godine nakon, jako mi nedostaje, napisala je djevojka anonimno u pismu seks terapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre Sanders.

- Imam 28 godina i prekinula sam petogodišnju vezu s njim jer je uvijek nakon posla bio umoran i nikad nije bio raspoložen za voditi ljubav sa mnom - rekla je.

Od tad je, kaže, bila u nekoliko veza, ali niti jedna nije uspjela.

- Zadnji dečko s kojim sam bila me varao, a ni ostali nisu bili ni tako dragi, ni zabavni kao taj bivši - rekla je.

5  stvari koje žene rade kada znaju da će se seksati

1/7

No on ju je, dodaje, očito prebolio i u novoj je ozbiljnoj vezi, a ona je nedavno shvatila da ga još uvijek voli.

- Čak ga sanjam o i budim se plačući, želeći što ne mogu vratiti vrijeme i promijeniti tu svoju odluku - rekla je i pitala Deidre što da radi da ga preboli.

- Prekinuli ste s njim s dobrim razlogom, jer u toj vezi očito niste bili sretni - podsjetila ju je terapeutkinja koja joj je rekla i da bi vjerojatno kad tad požalila da ga nije ostavila.

- Onaj 'pravi' za vas sigurno postoji, samo ga još niste upoznali - kaže Deidre i djevojci savjetuje da bude strpljiva, ali i da izlazi i bude otvorena pri upoznavanju drugih muškaraca, prije ili kasnije pojaviti će se netko s kim će 'kliknuti'.

Savjeti: Evo kako najlakše do orgazma!

Komentara 1

MO
montello
18:27 28.03.2021.

vidi ti nje sada ni ona htjela da se vrati hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije